Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nätverket Renare Mark region syd bjuder in till årsmöte och föredrag

2021-02-17 @ 14:00 - 16:00

Välkomna till årsmöte och föredrag via Microsoft Teams!

Med anledning av den rådande situationen har vi inte möjlighet att ha ett fysiskt möte i år. Vi har istället bestämt oss för att testa våra digitala vingar och hålla möte och föredrag på Microsoft Teams. Oavsett om du har Teams installerat eller inte har du möjlighet att koppla upp dig till mötet via den länk som skickas ut.

Gällande röstningsförfarandet under årsmötet är styrelsens förslag att man meddelar vid mötet om man är emot något av förslagen som läggs fram. Har ni några synpunkter kring detta är ni välkomna att höra av er till Kristin Kröyer, styrelsens ordförande.

I samband med årsmötet ges i år ett tillfälle att lyssna på Anja Enell från SGI som håller föredrag om biokolsprojektet på Renare Mark Väst.

Anja jobbar på SGI med forskning och metodutveckling som kopplar till ekologisk riskbedömning av förorenade områden och åtgärdstekniker där markmiljön står i fokus. Under 2018–2020 har hon varit projektledare för projektet ”Biokol – en hållbar åtgärdsmetod som både stabiliserar föroreningar och förbättrar jordens kvalitet”.

Tid och plats

Tid: Onsdagen den 17 februari klockan 14:00 – ca 16:00

Plats: Microsoft Teams, länk till mötet kommer skickas ut i god tid innan mötet börjar

Föredraget är kostnadsfritt. Anmälan senast den 9:e februari via denna länk. Vid frågor, kontakta Kristin Kröyer, Kristin.Kroyer@reykjavik.is

Välkommen!

Detaljer

Datum:
2021-02-17
Tid:
14:00 - 16:00
Evenemang Kategori: