Inbjudan till seminarium om hantering av förorenade massor och studiebesök på Sysav i Malmö

Årets tema för Nätverket Renare Marks regionala avdelning i Syd är hantering av förorenade massor. Första aktiviteten på temat är en guidad busstur på Sysavs avfallsanläggning och därefter föredrag och diskussion om hantering av förorenade massor. Inbjudna föredragshållare är Margareta Svenning, miljöjurist från Länsstyrelsen och Högni Hansson, miljöchef i Landskrona kommun.

 Plats: Sysavs huvudkontor på Spillepengsgatan 13 i Malmö

Tid: tisdagen den 22 maj 2011, 15.00 – 17.00 inkl. fika. Bussen till studiebesöket avgår kl 15. Om du bara vill vara med på efterföljande föredrag och diskussion går det bra att komma efter studiebesöket, ca kl 15.40.

Anmälan: Anmälan görs senast 11 maj till syd@renaremark.se

Deltagande vid seminariet är kostnadsfritt. Renare mark bjuder på fika.

För frågor om studiebesöket, ring Mikael Quednau, Sysav 040-6351815.

Maxantal 50 personer till studiebesöket, först till kvarn. (Fler kan delta vid efterföljande seminarium.) Inga krav på speciell skyddsutrustning eftersom vi kommer att stanna i bussen vid studiebesöket.

Läs hela inbjudan här!