Förorenade byggnader den 27 april 2009

100 personer anmälde sig till seminariet under loppet av två veckor! På grund av det stora intresset har vi ordnat en lokal hos World Trade Center som rymmer 120 personer. Det finns ett fåtal platser kvar, så anmäl dig fortast möjligt om du vill komma.

Förorenade byggnader den 27 april på World Trade Center i Stockholm

Nätverken Förorenade Byggnader och Renare Mark hälsar dig välkommen till seminarium om Förorenade byggnader. Den 27 april kommer ett utvecklingsprojekt att presenteras där byggherrar, konsulter, forskare och myndigheter tillsammans har tagit fram en metodik för undersökning och riskbedömning av förorenade byggnader.

Anmälan görs senast den 22 mars till Berith Juvonen hos Renare mark på bifogad anmälningsblankett.

Inbjudan och program
Anmälningsblankett