DeKa Enviro söker Miljökonsult till kontoret i Stockholm/Uppsala

posted in: Lediga Jobb

Om tjänsten

I din roll som miljökonsult kommer du att specialisera dig på komplexa miljöfrågor relaterade till förorenad mark, sediment, grundvatten och byggnader. Som en integrerad del av projektledningen kommer du aktivt delta i möten med våra kunder, tillsynsmyndigheter och det interna teamet. Genom nära samarbete med andra företag inom närliggande branscher möjliggör vi framgångsrikt genomförande av både omfattande och mindre projekt som omfattar olika kompetensområden.
Våra kunder spänner över en mångfald av branscher, inklusive både privata och offentliga sektorer.

Om du strävar efter att vara en del av ett företag där du kommer att bidra till olika faser i projekten, allt från initiala bakgrundsundersökningar och fältprovtagningar till utförliga utredningar och rapportering, då är vi det rätta valet för dig. Exempel på uppdrag inkluderar miljötekniska undersökningar, MIFO-utredningar, miljökontroller i samband med avhjälpande åtgärder, provtagningar i grundvatten, EDD (Environmental Due Diligence), statusrapporter med mera.
Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att få möjlighet att utveckla din kompetens och göra verklig skillnad inom miljösektorn. Sök till oss om du är redo att anta utmaningen och vara en nyckelperson i att forma en hållbar framtid.

Om dig

Vi välkomnar ansökningar från dig med omfattande kunskaper inom miljöarbete. Din högskole- eller universitetsutbildning inom området utgör en solid grund, och vi förväntar oss att du har minst ett års kvalificerad erfarenhet inom miljösektorn, gärna som konsult.
Förmågan att trivas i en självständig arbetsmiljö kombinerat med förmågan att samarbeta effektivt med andra är avgörande för denna roll. Du tros ha erfarenhet av utredningsarbete och inneha specialkunskaper, exempelvis inom riskbedömningar eller olika former av föroreningar inom områden som mark, grundvatten, sediment eller byggnader. Du har erfarenhet av fältarbete.
Du innehar körkort för personbil
Du prioriterar kundrelationer och ditt engagemang i att engagera och entusiasmera kollegor i projekt är viktiga egenskaper. Vi söker en individ som, liksom oss, strävar efter att göra verklig skillnad. Med en utpräglad serviceanda och övertygelsen om att du kan bidra avsevärt till våra kunders och miljöns bästa, är du den vi letar efter. Du trivs med att kombinera fältarbete med kontorsarbete och har en skicklighet att utrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där vi inte bara levererar kundvärde utöver det vanliga utan också har riktigt roligt på vägen!

Vi erbjuder

Kompetensutveckling i en företagskultur där varje medarbetare är företagets viktigaste tillgång:
På DeKa Enviro får du inte bara möjligheten att utveckla dina kompetenser utan även vara en central del av en arbetsgemenskap där varje individ spelar en avgörande roll. Vi värdesätter trivsel och skapar en positiv atmosfär för din professionella tillväxt.
Hållbara uppdrag för nuvarande och framtida generationer:
Vi strävar efter att vara pionjärer inom hållbarhet, med en kreativ och platt organisation där alla medarbetare har inflytande och deltar aktivt i att forma och påverka vår gemensamma framtid. Vi är dedikerade till att tänka nytt och högt för att leverera kvalitativa lösningar.
Mångfald som en drivkraft för tillväxt:
Vi uppskattar olikheter och ser mångfald som en nyckel till organisationens framgång. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, och vi strävar efter att skapa en inkluderande arbetsmiljö. På DeKa Enviro möts du av en dynamisk arbetsplats där du ges möjlighet till kontinuerlig utveckling.
Arbetslivsbalans med flexibilitet som prioritet:
Vi förstår vikten av att skapa en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibilitet och ger våra konsulter möjlighet att planera sitt arbete så att både kunder och medarbetare är nöjda. På så sätt främjar vi en hälsosam och hållbar arbetsmiljö.

Läs mer och ansök här.