Viken miljökonsult söker Uppdragsledande miljökonsult med kundfokus

posted in: Lediga Jobb

Viken miljökonsult AB är ett mindre bolag med kontor i Stockholm och Härnösand med inriktning mot miljöteknik och då särskilt mot förorenade områden.

Just nu är vi nio entusiastiska individer fördelade på två kontor och vi behöver förstärkning. I dagsläget arbetar vi med miljöfrågor i flera långa avtal både mot offentliga beställare och privata aktörer. Vi arbetar bland annat med många spännande utredningar åt olika delar i Sundsvalls kommunkoncern och flera stora exploateringsprojekt i Stockholmsområdet.

Nu söker vi ytterligare medarbetare till Härnösandkontoret! Vi söker dig som är intresserad av att kombinera arbete i fält med kontorsarbete och med drivkraft för att vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Vi tror att du har 3–10 års arbetserfarenhet från förorenade områden och en universitets-/högskole- /yrkesutbildning inriktad mot området. Erfarenhet från uppdragsledning av miljötekniska markundersökningar, projektering- och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering av förorenade massor är meriterande.

B-körkort är ett krav då det kommer behövas i tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi söker en person för utgångsläge från Härnösand eller Sundsvall. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande men sista ansökningsdag är 14 januari.

Läs mer och ansök här!