Liljemark Consult söker Senior miljökonsult/Uppdragsledare förorenade områden – Stockholm

posted in: Lediga Jobb

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av arbete med förorenade områden, och som har erfarenhet som miljökonsult. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att leda uppdrag, samt att du har erfarenhet t ex riskbedömningar, åtgärdsutredningar, projektering eller motsvarande. Låter det som en beskrivning av dig? I så fall är det just dig vi söker för att förstärka vårt team i Stockholm inom förorenade områden.

Som senior konsult hos oss arbetar du med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Din roll kan vara att vara uppdragsledare för medelstora till större komplexa utredningar eller att delta som specialist i ett större team. I rollen kan du delta i alla led av utredningsarbete såsom inventeringar, undersökningar, utredningar och medverka vid saneringsåtgärder. Du arbetar tillsammans med dina kollegor i olika uppdragsgrupper. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag.

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm. Från och med april 2024 kommer vi att sitta i Alvik, fram till dess har vi kontor i Vällingby samt på Södermalm.

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET

För att axla rollen som senior konsult tror vi att du har cirka 7 års relevant arbetslivserfarenhet av arbete med förorenade områden. Du har erfarenhet av att jobba som konsult men kan även ha arbetat som entreprenör, beställare eller på en miljömyndighet. I grunden har du en relevant högskoleutbildning som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav.

Ett urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Läs mer och ansök här.