Reijlers söker Miljökonsult

posted in: Lediga Jobb

OM TJÄNSTEN

Till miljögruppen i Stockholm söker vi nu en miljökonsult som vill vara med och bidra med sina erfarenheter i vårt härliga gäng! ⭐

Miljögruppen inom Geosigma har en stor spridning på uppdragstyper och vi jobbar brett. Vi arbetar bl a med miljötekniska markundersökningar, miljöinventeringar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, efterbehandlingar, tillståndsärenden och miljökonsekvensbeskrivningar. Våra kunder finns i olika segment och vi arbetar med både kommuner, fastighetsbolag, industrier och byggentreprenörer.

Vi är en grupp på 8 personer med blandade profiler, och vi samarbetar tätt med våra kontor i andra städer. Vi vill nu utöka vårt team med en miljökonsult inom förorenade områden.

Arbetet innebär en blandning av kontorsarbete och fältarbete och omfattar miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och andra utredningar inom förorenade områden.

Om vi skulle sammanställa dina huvudsakliga arbetsuppgifter skulle listan se ut såhär:

  • Uppdragsledning
  • Handläggning inom förorenade områden, både självständigt och tillsammans med våra mer erfarna konsulter
  • Fältarbete
  • Kontakt med myndigheter och beställare
  • Uppdragsleda mer juniora konsulter

DEN VI SÖKER

För att passa hos oss på Geosigma är du en person som trivs med att driva ditt eget arbete självständigt och som gillar att ta initiativ.✅ Då rollen omfattar bland annat uppdragsledning ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann, driven och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Då du kommer ha stor variation i ditt arbete är det även viktigt att du gillar när saker händer.

För att passa i rollen tror vi att du har en bakgrund som ser ut ungefär såhär:

  • Relevant akademisk högskoleutbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete med förorenade områden
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdragsledning.
  • Svenska, i tal och skrift
  • B-körkort

Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet som konsult. Skulle du vara certifierad miljöprovtagare för jord och grundvatten enligt Nordtest Environmental Sampler Certification Scheme, NT Envir 008 så är det också meriterande.

VÅRT ERBJUDANDE

Hos Geosigma är det högt i tak och här ryms mycket skratt och arbetsglädje. Ärlighet och kunskapsutbyte är en naturlig del i vardagen där medarbetarnas såväl som kundernas behov sätts i första rummet. Vi erbjuder en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats i Norrtull i Stockholm. Vårt kontor i Stockholm är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera teknikområden. Här blir du snabbt en i gänget.

Helena Thúle, som är chef för gruppen, berättar att man i teamet har ett stort intresse för ny teknik och man har bland annat varit med och projekterat Sveriges första termiska in-situ sanering. ♻️ Helena berättar vidare att ”som ledare är jag prestigelös, lyhörd och mån om att mina medarbetare ska känna att de trivs och utvecklas! ”

Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Läs mer om Geosigma här och lär dig mer om den lärande kulturen inom Rejlers här.

Ansök här! Sista ansökningsdatum2022-09-30