Geosigma söker Miljökonsult – Uppsala

posted in: Lediga Jobb

OM TJÄNSTEN

Miljögruppen inom Geosigma har en stor spridning på uppdragstyper och vi jobbar brett. Vi arbetar bl a med miljötekniska markundersökningar, schaktsaneringar, dagvattenutredningar, geokemi, tillståndshantering/MKB och geoteknik. Våra kunder finns i olika segment och vi arbetar med både kommuner, fastighetsbolag, SKB och bensinföretag.

Vi är en grupp på 9 personer med blandade profiler, och vi samarbetar tätt med våra kontor i andra städer. Vi vill nu utöka vårt team med en miljökonsult inom förorenade områden.

Arbetet innebär en blandning av kontorsarbete och fältarbete 🕵️‍♀️och omfattar miljötekniska markundersökningar,
riskbedömningar, miljökontroll vid schaktsaneringar och andra utredningar inom förorenade områden.

Om vi skulle sammanställa dina huvudsakliga arbetsuppgifter skulle listan se ut såhär:

🔹 Uppdragsledning

🔹 Handläggning inom förorenade områden, både självständigt och tillsammans med våra mer erfarna konsulter

🔹 Fältarbete

🔹 Kontakt med myndigheter och beställare

🔹 På sikt uppdragsleda mer juniora konsulter

Med tiden ser vi även att du kommer kunna växa i ansvar och uppgifter – här sätter bara dina ambitioner begränsningarna!

DEN VI SÖKER

För att passa hos oss på Geosigma är du en person som trivs med att driva ditt eget arbete självständigt och som gillar att ta initiativ. Då du kommer ha stor variation i ditt arbete är det även viktigt att du gillar när saker händer – och att du kan tycka att det är roligt med lite snabba ryck ibland! 💨 Rollen omfattar uppdragsledning, och vi ser därför gärna att du som person är noggrann, driven och har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi tror även att du trivs i konsultrollen och tycker det är roligt med lite inslag av sälj och marknadsföring. ☑️

För att passa i rollen tror vi att du har en bakgrund som ser ut ungefär så här:

  • Relevant akademisk högskoleutbildning
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete med förorenade områden eller miljötillstånd
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av uppdragsledning.
  • Svenska, i tal och skrift
  • B-körkort

Det är dessutom meriterande om du erfarenhet som konsult eller om du arbetat som TA för Trafikverket. Skulle du vara certifierad miljöprovtagare för jord och grundvatten enligt Nordtest Environmental Sampler Certification Scheme, NT Envir 008 så blir vi extra glada! 🎉

VÅRT ERBJUDANDE

Hos Geosigma är det högt i tak och här ryms mycket skratt och arbetsglädje. Ärlighet och kunskapsutbyte är en naturlig del i vardagen där medarbetarnas såväl som kundernas behov sätts i första rummet. Vi erbjuder en mycket trevlig och centralt belägen arbetsplats mitt i centrala Uppsala. Vårt kontor i Uppsala är tillräckligt litet för att kännas familjärt men tillräckligt stort för att inrymma kunskap inom flera teknikområden. Här blir du snabbt en i gänget.

”Som ledare är jag prestigelös och omtänksam och lyfter gärna mina medarbetare. Jag tror på att ge mina medarbetare ett stort ansvar!” säger Jenny Korinth, som är ansvarig gruppchef för miljögruppen på Geosigma.

Vare sig du är nyexaminerad eller erfaren specialist finns en unik variation av intressanta uppdrag hos oss.

Läs mer om Geosigma här och lär dig mer om den lärande kulturen inom Rejlers här.

Ansök här! Sista ansökningsdatum2022-08-31