RGS Nordic söker

posted in: Lediga Jobb

Beskrivning
Vill du vara del av en dynamisk, innovativ och proaktiv verksamhet? Brinner du för att göra skillnad inom miljö och cirkulär ekonomi. Då har vi ett spännande jobb som affärsdriven Projektledare med placering på vårt kontor i Stockholm.

Som ett av Nordens största miljöföretag ser vi det som vårt åtagande att aktivt bidra till samhällets övergång till den cirkulära ekonomin. Vi har lång erfarenhet av att behandla förorenad mark och vatten samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Om jobbet
Som affärs driven projektledare ansvarar du för att starta upp driva och leda olika projekt inom marksanering och vattenrening. Du resurs planerar projekten och ser till att de blir färdiga enligt utsatt tidplan och budget. Du är ytterst ansvarig för den ekonomiska lönsamheten i projekten och håller hela tiden koll på eventuella förbättringsåtgärder. När arbetet är färdigställt kommer du att analysera och utvärdera både ekonomin och kvaliteten i projektet. Du rapporterar till och förankrar beslut med projektchefen för region Nord.

I projektledarollen har du ett kommersiellt fokus där du med lyhördhet och service vårdar och utvecklar våra kundrelationer och även blickar framåt för möjligheter till nya projekt. Du gillar förändringsarbete och ser projektarbete ur både ett miljö- och affärsperspektiv. I rollen kommer du att räkna på anbud tillsammans med projektchefen och ni har en ständig dialog om hur ni kan utveckla våra kundrelationer. För att kunna nå dina och regionens mål har du tillgång till all expertis inom RGS Nordic, i såväl Sverige som Danmark.

Dina personliga Färdigheter
Vi söker dig som har erfarenhet från projekt i bygg- eller entreprenadbranschen. Du behöver eftergymnasial utbildning eller har motsvarande kunskap från tidigare roller. Har du även arbetat med föroreningar i mark är det meriterande men inget krav. Du kanske jobbar hos en anläggningsentreprenör idag men känner att du vill till en roll med ett större ansvar. En förutsättning är att du har ett intresse för försäljning och affärsutveckling i kombination med en förmåga att kunna driva större projekt. Du gillar utveckling och förändring och vill ha en stor påverkansgrad själv.

Då rollen innebär många kontaktytor internt som externt så sätter vi stor vikt vid din förmåga att samarbeta. Du har även en god förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att driva mot uppsatta mål. Du har lätt för att organisera och förstår vikten av att vara en god kommunikatör. Du uttrycker dig obehindrat i både svenska och engelska språket. Då tjänsten kräver resor är B-körkort ett krav.

Vårt erbjudande är starkt
Vi kan utlova ett arbete med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Du kommer att omges av ett fantastiskt team av kompetenta kollegor och medarbetare, där humor och integration är en viktig del vardagen. Lön enligt kvalifikationer, goda anställningsvillkor och förmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Stockholm. Läs gärna mer om RGS Nordic på www.rgsnordic.com

Läs mer och ansök här!