WSP sektion förorenade områden söker nya kollegor i hela landet!

posted in: Lediga Jobb

WSP är en av de största miljökonsulterna inom förorenade områden i Sverige. Vi är med och driver utvecklingen nationellt inom området och bidrar starkt till en hållbar samhällsutveckling och till uppfyllandet av Sveriges övergripande miljömål. Våra enheter inom förorenade områden arbetar i hela kedjan från misstanke om förorening via inventeringar och undersökningar till slutförd åtgärd. Vi genomför miljötekniska utredningar av förorenade områden inklusive jord, grundvatten, ytvatten, sediment, berg, porluft, inomhusluft och byggnadsmaterial. Vi har även en specialistenhet med fokus inom tillämpad GIS samt inom datahantering i miljödatabassystemet EQuIS. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. En av WSPs styrkor är den lokala närvaron med möjlighet att involvera nationell och global expertis i stora komplexa uppdrag.

WSP är en av världens ledande miljökonsulter i arbetet framåt mot att framtidssäkra världen. Vi utvecklas ständigt för att framtidssäkra och ta oss an morgondagens utmaningar med den senaste tekniken, löser komplexa problem och formar framtidens samhälle – vi kallar det inom WSP Future Ready.

Vårt mål är att bli den mest eftertraktade leverantören inom vårt tjänsteområde hos både kunder och medarbetare. Idag är vi ca 160 medarbetare nationellt, men vi behöver bli fler. Vi vill få fler kreativa och utvecklingsorienterade medarbetare som vill växa tillsammans med oss och vara en del i vår satsning att utöka vår verksamhet. På WSP finns alla möjligheter att vara med och påverka samhällsutvecklingen på riktigt och leda, lära och utvecklas i en kunskapsintensiv organisation där vi jobbar tillsammans och värdesätter att stötta och hjälpa varandra och arbeta tillsammans i våra projekt.

Vi söker dig som har erfarenhet inom branschen som utredare och/eller uppdragsansvarig. Du har en naturvetenskaplig eller teknisk utbildning från universitet eller högskola och har tidigare arbetat som handläggare, projektledare/uppdragsledare eller miljökonsult inom förorenade områden eller närliggande sakområden. Vi tror också att du, för att bli framgångsrik i rollen, är prestigelös i arbetet samt tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med andra.

Erfarenhet från konsultbranschen, samhälls-, bygg-, och fastighetsbranschen inom vårt sakområde är meriterande.

Läs mer och ansök här.

Sista ansökningsdag
Vi vill senast få in din ansökan 2022-08-31.