Deka Enviro söker Miljökonsult till kontoret i Göteborg

posted in: Lediga Jobb

DeKa Enviro växer! Det senaste året har vi haft en kraftig organisk tillväxt och trenden vi ser är att det håller i sig. Nu söker vi fler miljökonsulter till Göteborg.

Om jobbet
Som miljökonsult kommer du att fokusera på miljöfrågor inom förorenad områden. Du kommer att fungera som oberoende konsult inom många olika branscher. Som miljökonsult tillhör du projektledningen och medverkar på projektmöten både med våra kunder, tillsynsmyndigheter och internt. Du kommer även att vid behov kunna arbeta med strategiska miljötjänster såsom riskutredningar, tillståndsärenden, MKB mm. Ett nära samarbete med andra bolag i närliggande branscher gör att vi utför stora såväl som små komplexa projekt som spänner över flera kompetensområden. Våra kunder finns inom alla branscher, privata och offentliga.

Vill du arbeta på ett företag där du kommer att medverka i olika projekt med olika moment, från bakgrundsundersökningar och fältprovtagningar till utredningar och rapporteringar, då ska du söka till oss. Exempel på uppdrag kan vara miljötekniska undersökningar, MIFO utredningar, miljökontroller i samband med avhjälpandeåtgärd kontrollprovtagningar i grundvatten, EDD, statusrapporter mm.

Vi har kontor i WTC i Göteborg, närhet till kommunikationer finns.

Om dig
Vi söker dig som har breda kunskaper inom miljöarbete. Du har en relevant examen från högskola/universitet utbildning i området och vi tror att du har minst 1 års erfarenheter av kvalificerat arbete inom miljöområdet, gärna som konsult. Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra. Du har troligen erfarenhet från utredningsarbete och spetskompetens inom exempelvis riskbedömningar eller olika typer av föroreningar i mark, grundvatten, sediment eller byggnader. Du är mån om dina kunder och gör alltid ditt yttersta för att involvera och entusiasmera kollegor i projekten. Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt. Vidare är du både noggrann och med en förmåga att få saker ur händerna. Du gillar att varva fältarbete med kontorsarbete. Du är duktig på att utrycka dig i såväl tal som skrift.

Tillsammans har vi riktigt roligt samtidigt som vi levererar kundvärde utöver det vanliga!

B körkort krävs för tjänsten