Atkins söker Erfaren miljökonsult till Göteborg

posted in: Lediga Jobb

Har du erfarenhet inom miljöområdet? Tycker du att det är roligt att samarbeta och dela med dig av din erfarenhet och glädje? Då kanske du är den vi söker!

Vem är du?
Du gillar att arbeta med miljöfrågor och vill bidra med din kunskap till kund och kollegor

  • Du har flerårig och bred kompetens inom miljöområdet
  • Du är nyfiken, prestigelös, engagerad och noggrann
  • Du har högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område
  • Du har erfarenhet av miljöfrågor i infrastrukturprojekt

Tjänsten som miljökonsult

Vi har ett brett yrkeskunnande inom miljöområdet och arbetar nära andra teknikområden inom Atkins. Hos oss får du arbeta i alla faser av projekten – från förstudier och tidiga utredningar till byggplatsuppföljning av entreprenader. Vi har stor variation i våra uppdrag och hos oss kan du arbeta med till exempel förorenad mark, förorenat vatten, förorenade byggnader, tillståndsärenden, dag- och länsvattenfrågor, MKB med mera.

Hos oss är det viktigt med arbetsglädje och god stämning. Samarbete och en kultur där vi delar med oss av kunskap till varandra är ett framgångskoncept för vår verksamhet.

I vårt affärsområde Samhällsplanering och Miljö är vi idag cirka 100 medarbetare inom teknikområden som Väg- och gatuprojektering, Landskapsarkitektur, VA, Trafik- och samhällsplanering samt Miljö. Som miljökonsult rapporterar du till vår gruppchef för Miljö, Audrone Persson.

Om oss/vi erbjuder

  • En företagskultur med stark lokal förankring, samtidigt som vi är en del av en större global koncern med stor samlad kompetens och 50 000 medarbetare.
  • Gruppaktiviteter och kollegial samhörighet inom gruppen men även med andra kollegor
  • Stöttande kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap
  • Generöst friskvårdsbidrag och en förmånsportal med stora möjligheter
  • Centralt placerade kontor och möjlighet till flexibla arbetsvillkor

Placeringsort
Tjänsten är placerad på något av våra kontor i Malmö eller Göteborg. Vi jobbar flexibelt med möjlighet att arbeta hemifrån. Arbetet bedrivs på våra kontor, på plats hos våra kunder eller där det passar oss och uppdraget.

Atkins – All världens kunskap och möjligheter
Atkins är en del av SNC-Lavalin, som är ett av världens mest respekterade design- och ingenjörsföretag, med över 50 000 medarbetare internationellt. Den svenska delen av verksamheten består av cirka 430 specialister som tillsammans skapar innovativa och hållbara lösningar för framtidens samhällen. Våra huvudsakliga områden är Samhällsplanering & Miljö, Järnväg & Infrastruktur, Transportsystem samt Digitala stödverktyg och Asset Management-lösningar
Vill du hjälpa oss att bygga framtiden? Tveka inte utan ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Vi är bättre tillsammans!

Läs mer och ansök här!