Länsstyrelsen Östergötland söker dig som vill göra skillnad för miljön

posted in: Lediga Jobb

Vill du vara med och göra skillnad för vår miljö?

När du jobbar på Länsstyrelsen Östergötland påverkar du samhällsutvecklingen, varje dag. Du får använda din spetskunskap på landets bredaste myndighet, i samarbete med andra experter inom en rad olika områden, och i nära samverkan med nationella myndigheter, kommuner, regioner och civilsamhällets organisationer. Dina kunskaper kommer många till del, och du får arbeta både långsiktigt strategiskt och handfast i den östgötska vardagen. I stad och på landsbygd. I länet, i landet, i världen. Att arbeta på Länsstyrelsen Östergötland är ett viktigt uppdrag, ett stort ansvar och en inspirerande möjlighet. Låt din kunskap bli en kraft för Östergötland.

Vi kommer nu förstärka med flera tjänster inom våra miljöenheter och beroende på din kompetens, erfarenhet och intresse finns möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med kunniga kollegor göra skillnad för miljön, för naturen och för oss människor. Vi arbetar med tillståndsprövningar av miljöfarliga verksamheter, miljötillsynsarbete och saneringar av förorenade områden. Hos oss har du möjlighet att genom ett meningsfullt arbete få arbeta med en bredd av olika verksamheter såsom vindkraft, industriverksamheter, avfallsanläggningar och förbränningsanläggningar samt vägledning till kommuner. Arbetet innebär att du ofta samverkar med andra enheter på länsstyrelsen i vårt tvärsektoriella arbete.

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Ansök och läs mer här. Din ansökan ska ha inkommit senast den 31 maj 2022.