Länsstyrelsen Östergötland söker Handläggare till Enheten för förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Vill du vara med och göra skillnad för vår miljö?

När du jobbar på Länsstyrelsen Östergötland påverkar du samhällsutvecklingen, varje dag. Du får använda din spetskunskap på landets bredaste myndighet, i samarbete med andra experter inom en rad olika områden, och i nära samverkan med nationella myndigheter, kommuner, regioner och civilsamhällets organisationer. Dina kunskaper kommer många till del, och du får arbeta både långsiktigt strategiskt och handfast i den östgötska vardagen. I stad och på landsbygd. I länet, i landet, i världen. Att arbeta på Länsstyrelsen Östergötland är ett viktigt uppdrag, ett stort ansvar och en inspirerande möjlighet. Låt din kunskap bli en kraft för Östergötland

Vi förstärker nu Enheten för förorenade områden med en handläggare och tillsammans med kunniga kollegor kommer du att kunna göra skillnad för miljön, för naturen och för oss människor. Vi arbetar mot fastställda regionala miljömål med bland annat tillsyn av förorenade områden, bidragsfinansierade projekt, remissvar och med vägledning och stöd till kommuner. Vår enhet består av nio personer och tillsammans prövar vi gärna nya arbetssätt och är öppna för innovativa lösningar inom vårt kunskapsområde. Vi ligger långt framme i att samverka internationellt genom EU-projekt. På Avdelningen för miljö och natur som enheten tillhör, arbetar kollegor med andra spännande uppdrag såsom tillsyn av miljöfarliga verksamheter, miljöövervakning, vattenförvaltning, bildande och skötsel av naturreservat samt biotopskydd.

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan som du skickar via www.offentligajobb.se.

Din ansökan ska ha inkommit senast den 7 mars, ange ref nr 1978.