NIRAS söker erfaren miljökonsult till Linköping

posted in: Lediga Jobb

Är du en drivande, engagerad och erfaren miljökonsult och vill arbeta med spännande och utmanande projekt?

NIRAS expanderar och söker seniora miljökonsulter till vårt kontor i Linköping.

Vi söker dig som är geolog, hydrogeolog, kemist, civilingenjör eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av utredningar och åtgärder av förorenade områden. Erfarenhet från ett eller flera av följande områden är meriterande; tillståndsärende, åtgärdsutredning, riskbedömning och materialinventering.

Hos oss får du möjlighet till varierande arbetsuppgifter och uppdrag. Du får chansen att jobba med många olika moment så som fältundersökningar, datahantering, rapportskrivning, projektledning och kundkontakter. Vi samarbetar över både kontors- och landsgränser vilket ger goda möjligheter till informationsutbyte. I vårt samarbete med NIRAS Danmark har vi bland annat tillgång till stor expertis inom det miljötekniska området.

Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Miljötekniska mark- och grundvattenundersökningar
  • Schaktsanering och miljökontroll
  • Riskbedömningar
  • Åtgärdsutredningar och riskvärderingar
  • Miljökonsekvensbeskrivningar
  • Projektering av åtgärder
  • Teknikutveckling inom alla ovanstående områden

För oss på NIRAS är det grundläggande att vi som jobbar här ska må bra och vi tror därför starkt på att arbeta utifrån ett långsiktigt och hållbart tankesätt.

Om NIRAS
NIRAS är en skandinavisk konsultorganisation med 2 400 medarbetare och kontor i 30 länder. Vi har samlat alla professionella tjänster kopplade till samhällsbyggnad under ett tak med tjänster som bland annat innefattar miljö, byggprojektledning, energi, infrastruktur och processindustri. Övriga affärsområden sträcker sig över områden såsom hyresgästrådgivning och lokalförsörjning, arkitektur, fastighet och service, handelsanalys, vattenbyggnad samt utvecklingssamarbete. I Sverige är vi drygt 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Norrköping. NIRAS är ett företag med högt i tak och en platt organisation som möjliggör många kontaktytor och goda samarbeten. Vi har en stor kunskap inom företaget och genom samarbete skapar vi ett lärande inom organisationen.

Inom NIRAS samarbetar vi  över både kompetens- och landgränser, vilket gör att NIRAS ligger långt framme inom många områden. I synnerhet gäller detta föroreningsproblematik i mark, grundvatten och sediment kopplat till PFAS, klorerade lösningsmedel och oljeföroreningar. På NIRAS ser vi hållbarhet som en naturlig del av det dagliga arbetet. I NIRAS affärsstrategi är FN:s 17 hållbarhetsmål integrerade och vi arbetar aktivt för att skapa hållbara lösningar för våra kunder.

Läs mer och ansök här!

Sista ansökningsdag 19 mars.