Wescon söker Uppdragsledare/senior konsult

posted in: Lediga Jobb

Wescon Miljökonsult söker uppdragsledare/senior handläggare till MKB/Tillstånd med placering i Västerås, Falun eller Stockholm

Vi söker dig som vill ha en ny utmaning där du får bidra till viktig samhällsutveckling och samtidigt bli en del av ett engagerat och kompetent team där hållbarhet och utveckling står i fokus.

Wescon Miljökonsult söker en seniorkonsult tillika uppdragsledare till affärsområdet MKB/Tillstånd.

Om rollen
Inom affärsområdet MKB och tillstånd arbetar vi med anmälningsärenden och tillståndsprocesser för vattenverksamhet, miljöfarlig verksamhet och naturvårdssamråd. Vi arbetar även med miljöbedömningar av planer och program. Vi har flera kunder där vi fungerar som ett miljöstöd och där uppdragen varierar stort efter kundens behov. Affärsområdet expanderar starkt med nya kunder och uppdrag.

Vi förväntar oss att den vi anställer har erfarenhet av MKB-projekt för detaljplaner och för miljöfarlig verksamhet och är beredd att driva projekt och utmana både sig själv och sina kolleger. Du är eller har erfarenhet av att både agera som uppdragsledare och senior konsult eller motsvarande. Du kan ha erfarenhet av uppdragsledning eller annan projektledning från t e x förorenade områden, men med ett driv och intresse att arbeta med MKB/tillstånd.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom miljökonsekvensbeskrivningar och miljörätt, du har också ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen. Det är meriterande om du har kunskap om hur myndigheter arbetar. Du har erfarenhet av att agera både som uppdragsledare och senior konsult i MKB-projekt för detaljplaner och för miljöfarlig verksamhet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att ta dig an nya utmaningar. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera med kollegor, kunder och myndigheter. Det är ett krav att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Du ska trivas med och har god förmåga att driva dina arbetsuppgifter självständigt, samtidigt som du uppskattar och ser styrkan i att arbeta i team. Som person är du noggrann och analytisk, samt ansvarstagande och flexibel.

Körkort B är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan och kallar till intervjuer löpande från den 3 januari 2022.

Placeringsort: Västerås, Stockholm eller Falun. Vi erbjuder en flexibilitet i val av placeringsort, även om vi gärna ser att du med viss regelbundenhet kommer till kontoret i Västerås.

Kontaktinformation
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till: info@wescon.se

Frågor om tjänsten ställs till Anna-Lena Olsson, chef affärsområde MKB/Tillstånd
telefon: 070-693 35 48

Om Wescon
Wescon är ett växande företag som har målsättningen att ha Mälardalens vassaste och mest engagerade miljökonsulter. Vi är idag lite fler än 20 miljökonsulter med olika typer av erfarenhet och spetskunskaper. Vi har kontor i Västerås och Stockholm samt i Falun.

Vi arbetar inom förorenade områden, byggmiljö samt MKB och tillstånd. Uppdragen sträcker sig över hela Mälardalen, men också i övriga Sverige, från Gällivare i norr till Landskrona i söder. Vi har en organisation som ska möjliggöra korta beslutsvägar, vilket ger dig stora möjligheter att påverka både din egen och företagets framtid. Du kommer att bli del av en energifylld verksamhet där medarbetarnas kunskaper och engagemang ligger till grund för företagets positiva utveckling.

Hos oss får du arbeta med olika typer av projekt och med flera projekt samtidigt och i team med kollegor. Vi har alltid kunden och rätt kvalitet i fokus. Hållbarhet är ett nyckelord som ingår i de tekniska lösningar vi tar fram, den arbetsmiljö vi erbjuder och den professionalism vi har i våra affärer. Vi erbjuder dig en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.

Läs mer och sök här!