RGS Nordic söker Platschef/Arbetsledare

posted in: Lediga Jobb

Är du en erfaren arbetsledare som vill arbeta med mark och anläggning med fokus på förorenad mark? Sök då tjänsten som arbetsledare till RGS Nordic!

OM TJÄNSTEN
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos RGS Nordic.

OM FÖRETAGET

RGS Nordic AB ägs av RGS Nordic A/S i Danmark och är miljonföretag specialiserade på behandling av förorenad jord, vatten och återvinning av byggnads- och rivningsavfall. Totalt i Danmark, Sverige och Norge finns idag fler än 35 mottagare och behandlingsanläggningar, med totalt 280 anställda. RGS Nordic AB i Sverige utgörs av två avdelningar med totalt ca 75 anställda. En avdelning med anläggningar för mottagning och återvinning av byggnads- /rivningsavfall och förorenade jordar och en projektavdelning (Projects).
Projects utför markundersökningar, schaktsaneringar, rening av förorenat schaktvatten, på platsen behandlingar (in situ). Medarbetarna hor RGS Nordic har gedigen erfarenhet av sanering på b.la sågverk, industrifastigheter, oljedepåer, drivmedelstationer – både nedlagda och stationer som fortfarande är i drift. Projects i Norr utgår från Örnsköldsvik och avdelningen består av 8 medarbetare. Här bedrivs arbetsledning, administration och försäljning.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen ansvarar du för att leda och planera arbetet i projektet, du styr arbetet i fält likväl som du ser till att aktivitetsplanen och budget följs. Som platschef rapporterar du löpande efter behov till projektledare, du är även drift- och utrustningsansvarig och hyr in maskiner till diverse arbete.
Du deltar i regelbundna informationsmöten, vid behov kallar du även till projektspecifika möten såsom start- och samordningsmöten. Som platschef deltar du på byggmöten och på besiktning för projektet. Vidare är du den som upprättar underlag och dokumentation om utförda markarbeten, miljöprovtagningar, marksanering och fältprotokoll mm. Du ansvarar även för arbetsmiljö (BAS U) och ansvarar för att egenkontrollplan efterföljs. Arbetet sker där behovet finns och arbete borta på traktamente förekommer. Då ligger du borta från måndagtorsdag och jobbar in fredagar.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Utbildning inom bygg och anläggning
• Erfarenhet av arbete inom mark, anläggning och förorenad mark
• Erfarenhet av ekonomiskt ansvar
• Erfarenhet inom Bas U är meriterande
• Goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska
• Körkort B

Som platschef är du initiativtagande och handlingsinställd i ditt arbete. Du har en god förmåga att kommunicera ut till underentreprenörerna vilket arbete som ska utföras och återkopplar till din projektledare. Vidare är du van att arbeta strukturerat, enligt både plan och budget. Du har en god förmåga att prioritera och genomför ditt arbete med god kvalité.

Start: Januari 2022
Plats: Örnsköldsvik

Läs mer och ansök här!