Ramboll söker Team Leader Förorenade områden och byggnader

posted in: Lediga Jobb

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din affärsutvecklingsförmåga och din drivkraft att få andra människor att växa för att leda och expandera vår verksamhet inom förorenade områden och förorenade byggnader i norra Sverige  . För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen och flera års erfarenhet som projektledare eller miljösamordnare.

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra Environment and Healths tjänsteområde Site Solutions
Som vår nya Team leader för förorenade områden kommer du att vara en del av vår växande verksamhet i hela Sverige och ingå i vår ledningsgrupp för Site Solutions. Vi hjälper våra kunder med projekt i olika utredningsfaser från tidiga utredningar till projektering och genomförande. Projekten varierar i komplexitet och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi arbetar ofta tillsammans med kollegor från andra divisioner och teknikområden inom Ramboll och arbetet är fritt, kreativt och stimulerande, då vi ständigt löser nya utmaningar tillsammans med våra kunder. Arbetsmiljö är ett prioriterat område för oss och vi erbjuder löpande utbildningar för att säkerställa en god arbetsmiljö med högt fokus på din säkerhet. Välkommen till ett härligt gäng i fina lokaler centralt i Luleå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Personal- och ekonomiskt ansvar för fyra medarbetare
 • Fördela resurser till projekt, anbudsarbete och interna teknikutvecklingsprojekt i nära samarbete med andra team ledare och enhetschef
 • Rekrytering och affärsutveckling
 • Operativt arbete i uppdrag ca 60 – 70% av din tid

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

 • Motivation och arbetsglädje i att coacha kollegor
 • Flera års erfarenhet som projektledare eller miljösamordnare, t ex som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet och redo för att utvecklas vidare i en ledande roll
 • En kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
 • Relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare, naturvetare eller motsvarande
 • Erfarenhet av förorenade områden och förorenade byggnader. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med drivmedelsstationer.
 • B-körkort

Du är en ambassadör för förändring och visar stort engagemang och hängivenhet i utvecklandet av vår verksamhet. Det är du som sätter ut riktningen och leder vägen för att flytta fram våra positioner. Din drivkraft är att få andra människor att växa och skapa en inkluderande miljö där alla kan nå sin fulla potential..

Välkommen till Ramboll Environment & Health
Ramboll utvecklar innovativa och forskningsbaserade lösningar som bidrar till ett bätte klimat genom att  minska föroreningar och återställa naturliga miljöer. Vi är ett av världens ledande konsultföretag inom miljö och våra experter hanterar kundernas mest utmanande miljöfrågor.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2021-12-16.

Läs mer och ansök här!