ALS Danderyd söker Gruppchef till avdelningen för inomhusmiljö.

posted in: Lediga Jobb
ALS Logo CMYK

Om tjänsten
Arbetet inom avdelningen består av partikelanalyser med SEM-EDS, speciellt asbest och andra fibrer men även analyser för mikroplaster med FTIR och arbetsmiljöanalyser. Förutom analyser ingår kontinuerligt arbete med utvecklings- och kvalitetsarbete. Som gruppchef ansvarar du för ett team med sex anställda. Du kommer ansvara för den dagliga planeringen av arbetet samt jobba aktivt med att utveckla gruppen, dess rutiner och driva förbättringsarbete. Du kommer att leda arbetet för gruppen men även själv utföra analyser. I arbetsuppgifterna ingår även kundkontakt. Vi är ett ackrediterat laboratorium enligt ISO 17025. Det innebär att arbetet ska utföras effektivt och med god kvalitet.

Egenskaper:
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Du har en akademisk utbildning inom geologi/materialvetenskap eller oorganisk kemi. Det är en fördel om du har jobbat med SEM-EDS och/eller FTIR och har kunskaper av XRD analyser.

För att trivas med arbetsuppgifterna bör du vara flexibel, noggrann, kvalitetsmedveten och resultatinriktad samt ha förmåga att driva arbetet självständigt och strukturerat. Du ska även ha lätt för att kommunicera. ALS Scandinavia har många utländska kunder och företagsspråket är  engelska. Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper i att tala, läsa och förstå svenska och engelska. Arbetstiden är 37,5 timmar per vecka. Dagtid (måndag – fredag)

ALS Erbjuder:
Vi erbjuder en spännande miljö med omväxlande arbetsuppgifter i en grupp med mycket gott samarbete. Vi erbjuder även möjlighet att påverka och utvecklas i ett internationellt företag med fokus på goda värderingar, ansvarstagande och viljan att lyckas. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 30 november

Läs mer och ansök här!