WSP söker Utredande uppdragsledare inom förorenade områden till WSP Gävle

posted in: Lediga Jobb

Kom och jobba med oss inom förorenade områden och bidra till framtidssäkrade lösningar!

 Hos oss får du en utvecklande roll i ett globalt företag med lokal förankring. Som en av de största konsulterna inom förorenade områden i Sverige har WSP både bredd och spets. Vi är med och driver utvecklingen inom området och bidrar starkt till en hållbar samhällsutveckling och till uppfyllandet av Sveriges övergripande miljömål. Inom vår sektion förorenade områden har vi många spännande projekt på gång och vi jobbar aktivt med teknikutveckling. Vi vill förstärka vår grupp i Gävle och söker dig som vill vara både utredande och uppdragsledande miljökonsult inom förorenade områden.

Om rollen

Du kommer att arbeta som utredare i en grupp bestående av miljökonsulter som primärt jobbar inom teknikområdet förorenade områden. Vi utför många olika typer av uppdrag inom förorenade områden så som stora infrastrukturprojekt, inom industriområden, i samband med exploatering samt i samband med efterbehandlingsåtgärder med olika metoder.

Som utredare genomför du uppdragen tillsammans med kollegor i projektform. Arbetsuppgifterna omfattar utredning så som fas 1-undersökningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och efterbehandling. I utredarrollen ingår uppdragsledning och möjlighet finns att fördjupa sig inom specifika teknikområden.

Arbetet sker både på kontor och i fält. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan våra kontor i Sverige och ett stort stöd kollegor emellan över landet. Vi har en aktiv nationell marknads- och teknikorganisation (MOTOR) inom förorenade områden där både teknik- och verksamhetsfrågor drivs framåt och tas tillvara i verksamheten. Vår grupp i Gävle präglas av hjälpsamhet och tillsammans besitter vi en hög kompetensnivå. Vi är glada att kunna arbeta med varierade uppdrag och söker dig som stimuleras av en omväxlande miljö och som vill utvecklas tillsammans med oss!

Din profil

Vi söker dig som har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom förorenade områden. Erfarenhet från konsultbranschen och uppdragsledning är ett plus. Även erfarenhet av fältarbete, riskbedömningar och åtgärdsutredningar är fördelaktigt liksom GIS-kunskap och erfarenhet av tillsyns-och avfallsfrågor. I grunden har du en naturvetenskaplig utbildning på högskole- eller universitetsnivå med relevant inriktning.

Det är viktigt för oss att du vill utvecklas i konsultrollen. Vi tror därför att du är engagerad, strukturerad, samarbetsorienterad, prestigelös och affärsmässig i ditt arbete. I arbetet är kommunikation centralt, både internt och externt med kunder, intressenter och tillsynsmyndigheter, så det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder

På WSP finns resurserna och kunskaperna som krävs för att driva stora och små samhällsutvecklande uppdrag. Genom att möjliggöra ett närvarande ledarskap och samverkan över grupp- och avdelningsgränser har vi lyckats skapa starka team både lokalt och nationellt som kan ta sig an de största utmaningarna för vår framtida samhällsutveckling. Vi har goda resultat i våra medarbetarundersökningar och vi är övertygade om att nöjda medarbetare och goda resultat i uppdragen går hand i hand.

Hos oss i Gävle blir du del av en bra grupp med bred kompetens inom förorenade områden och med mycket fokus på att hitta de bästa lösningarna genom samarbete.

Vi ser fram emot din ansökan! Sista ansökningsdag är 31 oktober 2021 och urval sker löpande.

Läs mer och ansök här!