NCC söker Erfaren specialist inom mark- och vattenmiljö

posted in: Lediga Jobb

NCC Teknik söker erfaren specialist till Göteborg inom enheten Hållbarhet, Mark- & vattenmiljö. Är du en engagerad och drivande person som vill fortsätta utveckla mark- och vattenmiljöområdet med frågor kopplade till anläggningsprojekt så kanske det här är rollen för dig. Vill du utveckla dina kunskaper inom området markmiljö kopplat till anläggningsbranschen i ett av Sveriges största byggbolag? Söker du en ny utmaning där du får komma närmare produktion och se dina planer bli till verklighet?

NCC Teknik är en specialistavdelning inom NCC Infrastructure. Vi fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller tekniska och hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Inom NCC Teknik Infrastructure är vi drygt 60 medarbetare med personal i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Luleå som samarbetar över kontorsgränserna. I den här rollen erbjuder vi en plats i ett härligt gäng med stor framåtanda i en expansiv miljö. NCC bidrar med en organisation med goda värderingar, stort fokus på hållbarhetsfrågor och en stark vilja att lyckas. Detta ger oss många nöjda och stolta medarbetare. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Rollen som Specialist Mark- och vattenmiljö

Du kommer att både driva egna samt medverka i mer komplexa uppdrag som specialiststöd åt NCC:s byggprojekt inom området mark- och vattenmiljö. Dina arbetsuppgifter varierar mellan produktionsnära frågeställningar till mer strategiskt övergripande, samt utvecklingsprojekt.

I vår enhet arbetar vi som internkonsult åt NCC i hela Sverige. Vi är en miljö- och hållbarhetslänk inom NCC och håller många gånger i kommunikationen med tillsynsmyndigheter. Vi arbetar ofta med alla tänkbara mark- och vattenmiljötekniska utmaningar och hos oss erbjuds också möjligheten att arbeta med frågor nära produktionen inom NCC:s olika delar. Projekten vi arbetar inom sträcker sig från mindre schaktarbeten vid bostadsbyggande till större infrastrukturprojekt för statliga verk och kommuner. Vi hjälper till i alla skeden från anbud, genomförande till slutredovisning.

Din profil

Vi söker nu en medarbetare med några till flera års arbetserfarenhet inom mark- och vattenmiljöområdet. Din utbildningsbakgrund kan vara av olika karaktär, till exempel miljövetare, civilingenjör, kemist, geolog eller biolog. För oss är det viktigt att den sökande tidigare har utfört flera delar inom miljötekniska markundersökningar såsom fältarbete, anmälningar till tillsynsmyndighet och rapportskrivning som ofta är en av arbetets grunduppgifter. Vi vill inte bara att du har praktisk erfarenhet utan även att du kan och vill vara med och driva de digitala program och lösningar NCC Teknik mark och vattenmiljö jobbar med hela vägen från fältarbetet till redovisande dokumentation samt jobba med framtida digitala arbetssätt inom branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och kan jobba med CAD. Det är meriterande med konsulterfarenhet inom miljöområdet.

Som person vill vi att du är självgående, initiativtagande, drivande med stor social kompetens och trivs med att ha gruppen i fokus. För oss är det viktigt att du kan genomföra arbetsuppgifter i grupp såväl som självständigt, att du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift, samt att du är en god kommunikatör. Du ska även kunna planera och ansvara för egna uppdrag. Arbetstempot varierar och kan stundvis vara högt.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med provanställning med placerad på NCC:s kontor i Göteborg.

Kontakt och ansökan

För frågor kontakta gärna Jesper Grandin, Gruppchef Engineering, jesper.grandin@ncc.se eller Karin Österman de Wall, rekryteringsspecialist på 079-078 72 10.

För mer information om NCC, besök gärna vår hemsida www.ncc.se

Registrera ditt personliga brev och CV nedan senast 2021-11-10. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök här!