Mitta söker Uppdragsledare/miljökonsult

posted in: Lediga Jobb

Nu söker vi medarbetare till vår miljöavdelning, som i dagsläget består av 10 medarbetare. Tack vare god erfarenhet av miljöarbete inom flera kompetensområden kan vi leverera helhetslösningar till våra kunder, som främst återfinns i byggsektorn.

Mitta AB är i ett expansivt skede och vår verksamhet finns idag på 14 orter i Sverige med ca 130 anställda inom bolaget. Vår målsättning är att fortsätta vår expansion och växa inom våra fyra affärsområden; miljö, geoteknik, laboratorium och mätning.

Vi erbjuder dig:
En tjänst med frihet samt stor bredd och variation på uppdrag likväl arbetsuppgifter. Ett utbyte av kunskap med härliga kollegor som du jobbar tätt tillsammans med och en arbetsplats där alla medarbetare har ett lika värde och där vi bemöter varandra, våra kunder och samarbetspartners med professionalism, kompetens och engagemang.

Dina arbetsuppgifter:
Som uppdragsledare och miljökonsult kommer du arbeta i uppdrag inom främst förorenade områden. Du kommer bland annat att:

  • Planera, leda och arbeta i konsultuppdrag från förstudie till sanering tillsammans med dina kollegor
  • Ha kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer och myndigheter samt hålla samtliga informerade gällande arbetets omfattning, tidsplan, logistik och övriga förhållanden som kan påverka genomförandet
  • Skriva offerter och lämna anbud samt sköta fakturering och uppföljning av ekonomi i uppdrag

Tjänsten inkluderar också provtagningar i fält och kundbesök vilket kan komma att kräva resor i viss omfattning samt övernattning på annan ort. Då vissa delar av arbetet inte nödvändigtvis behöver ske på kontoret innebär tjänsten möjlighet till visst distansarbete.

Utbildning/erfarenhet:
Vi söker dig som minst har en kandidatexamen inom det naturvetenskapliga området och har arbetat ett flertal år med förorenade områden, varav minst 2 år på konsultsidan.

Som person är du en naturlig relationsskapare med stort driv, arbetar självgående och tar för dig i arbetsrelaterade göromål. Du trivs i en roll där du får dela med dig av dina erfarenheter och samarbetar med kollegor i uppdrag.

Krav:
Du talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet som uppdragsledare inom förorenade områden och är certifierad som provtagare på ett eller alla medier, samt att du har goda kunskaper om miljöbalken.

Placering:
I första hand Linköping, Skövde eller Luleå samt visst resande till annan ort och möjlighet till arbete på distans. Är du rätt person för oss finns även möjlighet att tillhöra något av våra andra kontor runt om i Sverige.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in din ansökan senast 2021-10-15. Intervjuer kommer ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta affärsområdeschef, Alexandra Frost, på tel. 070 644 96 36.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se, eller gå direkt till orginalannonsen här där du även ansöker om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!