AFRY söker Miljökonsult inom förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Om jobbet
Är du miljökonsult inom förorenade områden och söker nya spännande utmaningar på ett stabilt företag med goda möjligheter till utveckling och nätverkande?

Just nu söker vi dig som är miljökonsult inom förorenade områden och som tillsammans med oss vill vara med och skapa framtidens samhälle.

Inom sektionen Förorenade områden Stockholm har vi bred kompetens inom mark, vatten, sediment och byggnad. Inom Mark genomförs bland annat miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar och åtgärdsutredningar. Inom Byggnad erbjuder vi miljöinventeringar, Due Diligence och byggnadscertifiering.

Inom teknikområde Förorenade områden är vi ett stort gäng konsulter som arbetar brett med förorenade områden. Vi finns från Malmö i syd till Kiruna i norr med väl etablerade samarbeten nationellt vilket ger bästa möjliga förutsättningar för kompetensutveckling och kunskapsutbyte mellan konsulterna. Vi satsar på vårt teknikområde och håller regelbundet teknikområdesträffar och utbildningstillfällen där möjlighet ges att utvecklas och diskutera spännande frågor tillsammans.

Våra kunder finns såväl inom privat som kommunal och statlig sektor. Våra projekt varierar i storleksordning och vi hjälper våra kunder med alltifrån översiktliga miljötekniska markundersökningar till större specialiserade riskbedömningar eller kontinuerligt miljöstöd i infrastrukturprojekt. Du kommer till en öppen, social och prestigelös miljö med en bra blandning från junior- till senior specialiserad kompetens. För dig som vill utvecklas i din roll som miljökonsult kan vi erbjuda både varierande uppdrag och kompetenta kollegor att utvecklas tillsammans med. Beroende på dina erfarenheter och kompetenser anpassar vi tjänsten för att nå våra gemensamma mål. Huvudfokus i vår verksamhet är projekt- och fältarbeten samt löpande kontakt med kunder och tillsynsmyndigheter.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar som ingår i rollen miljökonsult inom förorenade områden:

Uppdragsledning
Expertstöd
Planera och utföra miljötekniska markundersökningar och riskbedömningar
Planera och genomföra fältarbeten och provtagningar av mark, vatten och luft
Miljöstöd och miljökontrollant i åtgärdsskede

Vem är du?
Du har erfarenhet av uppdragsledning och vi tror att du har arbetat i flera år i projekt inom förorenade områden, till exempel med utredningar och undersökningar, riskbedömningar och åtgärder. Du tycker om att handleda och hjälpa dina mer juniora kollegor att växa i sin konsultroll. Utbildningsmässigt är du civilingenjör, miljövetare, geovetare eller har liknande naturvetenskaplig bakgrund.

B-körkort är ett krav och placeringsort för tjänsten är Stockholm. Du behärskar svenska och engelska väl.

Ansökningar hanteras löpande.

Vi erbjuder
Brinner du för teknisk utveckling? Motiveras du av att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? AFRY kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Sista ansökningsdag 2021-10-10.

Läs mer och ansök här!