DeKa Enviro söker konsult inom MKB/Tillståndsärenden till Stockholm

posted in: Lediga Jobb

DeKa Enviro växer! Det senaste året har vi haft en kraftig organisk tillväxt och trenden vi ser är att det håller i sig. Nu behöver vi en medarbetare som kan vara med och bygga upp våra tjänster inom MKB och tillståndsärenden på vårt kontor på Solna Business Park i Stockholm.

Om jobbet

Du kommer att arbeta med MKB och tillståndsärenden som konsult. Du kommer att ansvara för egna projekt och kunder.

Du kommer att arbeta med flera uppdrag samtidigt och tillsammans med dina kollegor i olika uppdragsteam. Det kan vara uppdrag på olika geografiska platser. Du uppdragsleder dina egna uppdrag.  En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer. I rollen som uppdragsledare har du därmed ett stort ansvar för kundrelationen i uppdragen.

Ett nära samarbete med andra bolag i närliggande branscher gör att vi utför stora såväl som små komplexa projekt som spänner över flera kompetensområden. Våra kunder finns inom alla branscher såväl privata som offentliga.

Om dig

Vi söker en Miljöprövningskonsult som kan leda uppdrag som omfattar tillståndsprövningar, MKB mm inom vattenverksamhet, miljöfarlig verksamhet och planärenden. Du bör ha jobbat med denna typ av uppdrag som uppdragsledare i åtminstone 3 år. Du bör ha ett stort kontaktnät och ha jobbat i uppdrag åt både offentliga och privata uppdragsgivare. Du har en relevant högskoleutbildning såsom civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. Det är även meriterande med erfarenhet inom projektledning och samordning av olika discipliner inom MKB processen.

Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra. Du är mån om dina kunder och gör alltid ditt yttersta för att involvera och entusiasmera kollegor i projekten. Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt.

Tillsammans har vi riktigt roligt samtidigt som vi levererar kundvärde utöver det vanliga!