DeKa Enviro söker konsult inom miljöinventering till kontoret i Göteborg

posted in: Lediga Jobb

DeKa Enviro växer! Det senaste året har vi haft en kraftig organisk tillväxt och trenden vi ser är att det håller i sig. Nu behöver vi en medarbetare som kan vara med och bygga upp våra tjänster med miljöinventering av byggnader på vårt kontor i Göteborg.

Om jobbet

Du kommer att arbeta med miljöinventering av farligt avfall i byggnader i samband med rivning, ombyggnad eller som statusbedömning. Arbetet bedrivs dels i egna projekt och även projekt som omfattar förorenade områden.

Hos oss kommer du jobba med flera uppdrag samtidigt och tillsammans med dina kollegor i olika uppdragsteam. Det kan vara uppdrag på olika geografiska platser. Du uppdragsleder dina egna uppdrag.  En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer. I rollen som uppdragsledare har du därmed ett stort ansvar för kundrelationen i uppdragen.

Ett nära samarbete med andra bolag i närliggande branscher gör att vi utför stora såväl som små komplexa projekt som spänner över flera kompetensområden. Våra kunder finns inom alla branscher såväl privata som offentliga.

Om dig

Vi söker dig som har breda kunskaper inom materialinventering/miljöinventering av byggnader. Du har en relevant högskoleutbildning såsom civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. Vi tror att du har minst tre års erfarenheter av kvalificerat arbete inom miljöinventering, gärna som konsult. Det är meriterande om du är certifierad miljöinventerare. Det är även meriterande med erfarenheter av förorenade områden. Du måste behärska svenska språket både i tal och skrift.

Du trivs med ett självständigt arbete samtidigt som du arbetar bra tillsammans med andra. Du har troligen erfarenhet från miljöinventering vid rivning, renovering eller ombyggnad av byggnader och gärna även erfarenheter inom rivningsföreskrifter och radonmätningar m.m. Du är mån om dina kunder och gör alltid ditt yttersta för att involvera och entusiasmera kollegor i projekten. Vi söker dig som liksom oss vill göra skillnad. Du utstrålar serviceanda långt ut i fingerspetsarna och tror på att du kan göra stor skillnad för våra kunder och miljön, på riktigt. Vi tror även att du gillar att varva fältarbete med kontorsarbete.

Tillsammans har vi riktigt roligt samtidigt som vi levererar kundvärde utöver det vanliga!