Envytech söker junior projektledare med bakgrund inom miljö till Stockholmsområdet

posted in: Lediga Jobb

Envytech fortsätter att växa med både fler reningsanläggningar och projekt, och behöver därför också utöka teamet med en kunnig kille eller tjej med bakgrund inom miljö, sanering, vattenteknik eller liknande.

Har du passande erfarenhet och söker en ny utmaning i karriären? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Som junior projektledare hos oss kommer du få jobba med egna mindre projekt omfattande vattenrening, provtagning och/eller sanering. Vi erbjuder certifieringskurser för provtagare då vi är noga med att alla har rätt utbildning för sitt jobb.

Du kan också få jobba i team med andra projektledare i större projekt, eller tillsammans med en av våra tekniker. Du kommer styra din tid och dina projekt själv i den utsträckning du önskar, men kan alltid få stöd och hjälp av någon mer erfaren. Vi har många projekt i Stockholm men resor utanför kan också bli av.

Vi på Envytech är ett engagerat gäng som gillar att arbeta med kvalitet, och lägger stor vikt vid att kunna vara stolta över varje etablering och lösning. Vi investerar löpande i nya tekniker som erbjuds för att kunna leverera ”best practice” lösningar för varje utmaning. Vår målsättning och drivkraft är att vi skall vara ledande leverantörer av den bästa tekniken möjlig på världsmarknaden.


Nyfiken på att veta mer om oss?

Följ gärna vår sida på LinkedIn där vi löpande informerar om våra uppdrag och lösningar. Ett par karameller i gottepåsen omfattar t.ex vattenreningsprojekt för 15 tunneljobb i Stockholm, Världsunika reningssystem för PFAS i lakvatten, rening av schaktvatten vid Karlatornet Göteborg, och varför inte nämna att vi inom kort terrorsäkrar Stockholms mest utsatta platser mot fordonsattacker. Och just ja, vi utför bergrumssanering av Exergis f.d. anläggning i Hässelby.


Låter detta intressant och ett jobb för dig?

Tveka inte att höra av dig till
Helena Hinrichsen, helena.hinrichsen@envytech.se
0704-082480

Läs mer och ansök här!