Envytech söker vattenreningstekniker

posted in: Lediga Jobb

Envytech fortsätter att växa med både fler och reningsanläggningar och projekt, och behöver därför också utöka teamet med en kunnig kille eller tjej med kunskap inom rörmockeri (pumpar, kopplingar mm).

Har du erfarenhet inom VA och söker en ny utmaning i karriären? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Som vattenreningstekniker hos oss styr du ditt jobb själv utifrån de projekt och de behov som projekten har. Vi har många projekt i Stockholm och Göteborg, men resor utanför kan också bli av.

Vi är ett engagerat gäng som gillar att arbeta med kvalitet, och lägger stor vikt vid att kunna vara stolta över varje etablering och lösning. Vi investerar löpande i nya tekniker som erbjuds för att kunna leverera ”best practice” lösningar för varje utmaning. Vår målsättning och drivkraft är att vi skall vara ledande leverantörer av den bästa tekniken möjlig på världsmarknaden.

Utöver att installera vattenreningsanläggningar och sköta kundkontakter på arbetsplatsen, omfattar jobbet provtagning i jord och vatten, och vi erbjuder certifieringskurser för provtagare. Man kan även få arbeta med installationer av utrustning för utförande av andra saneringstekniker för jord och vatten.

Nyfiken på att veta mer om oss?

Följ gärna vår sida på LinkedIn där vi löpande informerar om våra uppdrag och lösningar. Ett par karameller i gottepåsen omfattar t.ex vattenreningsprojekt för 15 tunneljobb i Stockholm, världsunika reningssystem för PFAS i lakvatten, rening av schaktvatten vid Karlatornet Göteborg, och varför inte nämna att vi inom kort terrorsäkrar Stockholms mest utsatta platser mot fordonsattacker.Och just ja, vi utför bergrumssanering av Exergis f.d. anläggning i  Hässelby.

Låter detta intressant och ett jobb för dig? Tveka inte att höra av dig till Helena Hinrichsen, helena.hinrichsen@envytech.se / 0704-082480

Läs mer och ansök här!