Kemakta söker Miljökonsult inom förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Vi  behöver en ny kollega till vårt gäng som arbetar med förorenade områden! Om du är intresserad av frågeställningar kring risker med gifter i vår miljö och hållbara åtgärdslösningar –  kontakta oss för denna tjänst!

Mer om tjänsten

Vi söker en engagerad och driven person som vill arbeta med utredningar av hälso- och miljörisker samt åtgärder för förorenade områden. Vi söker dig som har något eller några års arbetslivs­efarenhet eller är nyutexaminerad med relevant utbildning inom området. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och uppskattar problemlösning i projektgrupper. I arbetet ingår miljötekniska markundersökningar och miljöprovtagning, hälso- och miljöriskbedömningar, utredning av saneringsåtgärder, miljökontroll och andra miljöutredningar. Huvuddelen av våra kunduppdrag utförs på vårt kontor i Stockholm.

Ytterligare krav på tjänsten:

  • Högskole- eller universitets­utbildning inom relevant teknikområde, t.ex. mot mark och vatten, miljökemi, ekotoxikologi, hydrologi, geokemi, och liknande.
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
  • B-körkort.
  • Meriterande med erfarenhet av miljöprovtagning (mark, grundvatten, sediment, deponier, byggnader, avfall, m.m.) och utredningar i bygg/exploateringsprojekt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder

Du kommer att jobba i nära samarbete med kollegorna i Kemaktas miljögrupp som består av ca 15 st miljökonsulter med många års kompetens och erfarenhet inom området med förorenade områden och avfall. På Kemakta arbetar vi i projektgrupper och med många olika typer av uppdrag och kunder, vilket medför en stor variation i arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer därför att kunna utvecklas inom områden som intresserar dig och som matchar din kompetens.

Eftersom vi är personalägda är det vi själva som bestämmer inriktningen på verksamheten. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av öppenhet, omtanke och prestigelöshet där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter och där man ska trivas.

Kontakt

Maila CV och personligt brev till jobba@kemakta.se eller kontakta Gabriella Fanger 08-617 67 68. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande. I Coronatider ses vi på Skype/Teams eller väljer en promenad/lunch i utomhusmiljö.

Om Kemakta

Kemakta är ett personalägt miljökonsultbolag som specialiserat sig på riskbedömningar och åtgärdslösningar för föroreningar i vår miljö. Våra tjänster fokuserar på förorenade områden och vattenskydd samt omhändertagande av radioaktivt avfall och annat material som ska friklassas, återvinnas eller deponeras. Kemakta har funnits sedan 1975 och med vår breda erfarenhet och kompetens anlitas vi ofta för saneringsprojekt med komplexa problemställningar. Vi har genom åren även tagit fram underlag till vägledande riktlinjer åt myndigheter och branschorganisationer, såsom Naturvårdsverket och Avfall Sverige. På Kemakta arbetar drygt 20 personer med uppdrag åt både offentliga och privata beställare. Vi har vårt kontor i Stockholm och utför uppdrag över hela landet, med en tonvikt på Stockholm och Mälardalen. Se mer på www.kemakta.se.

Läs mer och ansök här!