Ensucon söker miljökonsult inom förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Placeringsort: Stockholm.
Ensucon växer och söker därför en konsult som vill bli en del av vårt team. Genom arbetsglädje, nyfikenhet, engagemang och ansvar kommer lönsamheten automatiskt. Där medarbetare och kunder trivs kommer framgången som ett resultat av något positivt, vilket även skapar en glad kultur. Vill du som vi ha roligt på jobbet? #Ensucon #Gladkultur #Ensuconfamiljen

Om oss
Ensucon startades sommaren 2018 med en vision att skapa en verksamhet som både värnar om anställda och kunder. Bolaget har sedan dess vuxit till en miljökonsultfirma med över 35 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Lund och har en god finansiell ställning. Vi utför uppdrag till både offentliga och privata kunder och har tecknat viktiga ramavtal inom miljöområdet vilket lett till den starka marknadspositionering vi har idag.

Vi arbetar inom följande områden:
· Akustik (Bullermätningar, utredningar, beräkningar, åtgärdsförslag m.m.)
· Arbetsmiljö (Arbetsmiljöspecialister, inom exempelvis SAM, BAS-P/U m.m.)
· Avfall (Avfallsplaner, taxor och föreskrifter, resursoptimering, End of waste m.m.)
· Förorenade områden (Markundersökningar, utredningar, saneringar, miljökontroll, EDD m.m.)
· Hållbarhet (Hållbarhetsrapportering, GRI, SDG m.m.)
· Ledningssystem (ISO 9001, 14001, 22001, 45001, 50001)
· NVI
· Projektledning
. Vatten (Åtgärdsbedömingar, MKN m.m.)
· Tillstånd (MKB, Anmälningsärenden m.m.)
· Luft (Luftmätningar, åtgärdsutredningar m.m.)
· KMA/EHS interim eller funktion/stödr

Grundtanken med Ensucon är att kunna erbjuda våra kunder och personal något personligt, effektivt,
lönsamt och roligt.

Om tjänsten
Vi söker nu en social och ansvarstagande person som är bra på och tycker det är roligt att samarbeta. Du vill göra skillnad och vara en del av ett vinnande team. Vi söker en miljökonsult som vill vara med på en rolig och utmanande resa. Tjänsten innebär att tillsammans med teamet utföra miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar, miljökontroll vid saneringar och masshanteringsfrågor inom något av områdena ovan beroende på din bakgrund och intresse. Du har minst 5 års erfarenhet inom arbete med förorenade områden och har även en högskoleutbildning inom miljöområdet eller motsvarande utbildning inom geologi eller civilingenjör. Krav är också att du har körkort B och talar och skriver svenska på god akademisk nivå. Erfarenhet och färdighet inom PFAS samt inventering av byggnader är meriterande liksom kontaktnät inom branschen. Det är också viktigt att du är serviceinriktad och vi kommer att gå mycket på dina personliga egenskaper. Dina åsikter är viktiga och vi vill att du och dina kollegor kommer med input i våra projekt och verksamhet och tillsammans bygger vi en stark o glad kultur. Det är viktigt för oss att man har roligt på jobbet och tjänsten kommer involvera mycket skratt med kollegor. Arbetet är varierande och innebär utomhusarbete i kombination med mer kontorsorienterade arbetsmoment. Eftersom vi utför projekt i hela Sverige inkluderar arbetet även resor. Stämmer du in på beskrivningen och vill söka dig till ett växande företag med en stark sammanhållning?

Skicka då din ansökan till Regionansvarig, Salar Valinia, 072-1737298

Läs mer om Ensucon på vår hemsida.