Tyréns söker Miljökonsult – förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och bygga vårt lag tillsammans med våra närliggande kompetensområden.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom området och efterfrågan är stor, därför har vi behov av att bli fler på olika kunskapsnivåer inom teknikområdet. Vi vill fortsätta att utvecklas och behöver engagerade medarbetare till vår verksamhet inom förorenade områden. Vi söker nu en eller flera miljökonsulter som vill vara med och påverka morgondagen. Vi söker medarbetare allt ifrån dig med några års erfarenhet inom förorenade områden till erfarna konsulter med djup och ingående kunskap/erfarenhet – alla behövs i vårt lagbygge. Alla kunskapsnivåer behövs för att vidareutveckla vår avdelning för att kunna tillgodose marknadens behov. I rollen som miljögeotekniker på Tyréns kommer du ingå i en avdelning tillsammans med 13 andra miljögeotekniker och 7 st hydrogeologer där flertalet har mångårig erfarenhet av att arbete med förorenade områden, avfall och grundvatten.

Vi satsar målmedvetet på forskning, innovation och utveckling. Vi arbetar ständigt med förbättringar och implementeringar av ny kunskap och teknik inom vårt teknikområde. Ett exempel inom digital utveckling är vår innovation GeoBIM.

På Tyréns får du även möjlighet att arbeta nära alla de övriga kompetenser som samhällsutveckling kräver. Hos oss finns såväl expertis inom väg, järnväg, vattenteknik, trafik, akustik, geoteknik, projektledning, konstruktion mm. Speciellt kan nämnas ett tätt samarbete med vattenteknik, geoteknik och förorenade områden – vi sitter i samma division och på kontoret bredvid varandra.

Våra kunder finns huvudsakligen inom fastighets-, bygg- och entreprenadbranschen samt i den offentliga sektorn. Uppdragen varierar från mindre projekt till stora infrastrukturprojekt. Uppdragen varierar även i skede, storlek och komplexitet och i rollen som miljökonsult hos oss arbetar du med exempelvis:

  • Fältarbeten
  • Miljötekniska markundersökningar
  • Riskbedömningar, åtgärdsutredningar och åtgärdsförslag
  • Projektering och miljökontroll vid efterbehandling
  • Tillstånds- och anmälningsärenden
  • Beställarstöd och BPU
  • Tekniköverskridande arbeten i små och stora projekt
  • Upprättande av tekniska beskrivningar och förfrågningsunderlag
  • Avfallsfrågor och MKB

Vem är du?

Du har en högskole- eller universitetsexamen eller motsvarande inom relevant ämnesområde. Vi ser gärna att du har arbetat med förorenade områden i mer än 2 år. Du arbetar prestigelöst och bidrar till gruppens framgång genom att dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Vi värdesätter att du är driven, ansvarstagande och nyfiken. Flera av våra uppdrag innebär insamlande av data i fält och viss del av arbetet kan utföras omväxlande i fält och på kontor helt beroende på din profil. Merparten av våra uppdrag kräver kommunikation på svenska och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Placeringsort

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i våra fina lokaler med ett attraktivt läge i Malmö men även annan placeringsort kan bli aktuellt (Kristianstad eller Helsingborg).

Om du känner att du är rätt person och vill utmana dig genom att bli en viktig kugge i vår avdelning så vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan till en spännande, innovativ och kreativ arbetsplats. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag eller ring/mejla så kan vi prata mer! Sista ansökningsdag är 28 februari.

Vill du veta mer?

Kontakta Avdelningschef, Magnus Johansson, magnus.johanssson@tyrens.se, 0730-701583

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland och Litauen. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.

Läs mer och ansök här.