SÖKES: SENIOR KONSULT FÖRORENADE OMRÅDEN – STOCKHOLM

posted in: jobbarkiv

Vi är ett miljökonsultföretag med ett 20-tal medarbetare, som vill bli fler! Våra medarbetare är med och gör skillnad på riktigt för en hållbar framtid. Med lösningar som är bra för kunden och miljön bidrar vi till miljö- och samhällsnytta, det kan du vara en del av. Vi tror på att det är vi tillsammans som skapar vår framgång. Nu söker vi seniora konsulter till vårt kontor i Stockholm som vill växa med oss! 

Vår ambition är att vara med och utveckla samhället och branschen; det gör vi genom att ständigt försöka förbättra oss, ta in ny kunskap och hitta nya lösningar. Vi tror att nya idéer och arbetsglädje skapas av människor som känner att de får vara med och bidra och som arbetar i en god arbetsmiljö, därför är det viktigt för oss att skapa bra förutsättningar för var och en. Vi finns i Stockholm och Göteborg 

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu flera konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. För att förstärka oss ytterligare söker vi nu en eller flera seniora konsulter eller specialister inom förorenade områden. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av arbete med förorenade områden som senior konsult eller kanske är du specialist inom t ex riskbedömningar, åtgärdsutredningar, projektering eller motsvarande. 

I tjänsten som senior konsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Din roll i våra uppdrag kan vara både att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. I våra uppdrag medverkar du i alla led av utredningsarbete från inledande inventeringar, planera och genomföra undersökningar samt utföra utredningar och medverka vid saneringsåtgärder. Arbetet hos oss innebär att du arbetar med flera uppdrag samtidigt och med flera av dina kollegor i olika uppdragsgrupper. Att gilla att jobba tillsammans med andra och vara en del i ett team är därför en viktig egenskap. En naturlig del i vårt arbete för alla konsulter är att arbeta med kundrelationer, kundkontakter och införsäljning av nya uppdrag. 

Tjänsten är heltid och med placering i Stockholm. 

DIN KUNSKAP OCH ERFARENHET 

Du har gedigen erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, t ex som senior konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. I grunden har du en relevant högskoleutbildning med som civilingenjör, naturvetare eller motsvarande. För att axla rollen som senior konsult hos oss tror vi att du har cirka 10 års relevant arbetslivserfarenhet. 

Goda kunskaper i svenska och engelska samt b-körkort är ett krav. 

ANSÖK NU!

Välkommen med din ansökan senast 25 augusti till jobb@liljemark.net. Ange ”Konsult förorenade områden Stockholm” i ämnesraden.Vi kommer att göra urvalet löpande. 

Har du frågor eller vill veta mer? Kontakta Elin Pirard på 070-721 02 87 eller elin.pirard@liljemark.net.

Här finner du originalannonsen.