Kemakta söker Miljökonsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Vi  behöver en ny kollega till vårt gäng som arbetar med förorenade områden! Om du är intresserad av frågeställningar kring risker med gifter i vår miljö och hållbara åtgärdslösningar –  kontakta oss för denna tjänst!

Mer om tjänsten

Vi söker en engagerad och driven person som vill arbeta med utredningar av hälso- och miljörisker samt åtgärder för förorenade områden. Vi söker dig som har något eller några års arbetslivs­efarenhet eller är nyutexaminerad med relevant utbildning inom området. Du kan arbeta självständigt, är strukturerad och uppskattar problemlösning i projektgrupper. Relativt snabbt kommer du att driva egna uppdrag direkt mot kund. I arbetet ingår miljöprovtagning (av bl.a. mark, grundvatten, deponier, byggnader, avfall), riskbedömning, utredning av saneringsåtgärder, miljökontroll, m.m.. Huvuddelen av våra kunduppdrag utförs på vårt kontor i Stockholm.

Ytterligare krav på tjänsten:

  • Högskole- eller universitets­utbildning inom relevant teknikområde, t.ex. mot mark och vatten, miljökemi, ekotoxikologi, hydrologi, geokemi och liknande.
  • God förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
  • B-körkort.
  • Meriterande med erfarenhet av arbete med fördjupade riskbedömningar, GIS, bygg/exploateringsprojekt, tillståndsansökningar/MKB eller klassning av avfall.

På Kemakta arbetar vi i projektgrupper och med många olika typer av uppdrag och kunder, vilket medför en stor variation i arbetsuppgifterna och möjlighet till kompetensutbyte. Du kommer därför att få stora möjligheter att utveckla din specifika kompetens och dina intresseområden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, glada kollegor och möjlighet att bidra i arbetet med att utveckla Kemaktas tjänster inom området mark-vatten-avfall.

Vi som jobbar på Kemakta är ett gäng nyfikna och engagerade människor som drivs av att hjälpa våra kunder med effektiva och hållbara lösningar på olika miljöproblem. Vi är personalägda vilket ger oss oberoende och stor möjlighet till medbestämmande. Vi tror att vår verksamhet och kvaliteten i våra tjänster gagnas av att vi delar med oss av våra erfarenheter, att vi tar tillvara allas unika kompetens och att vi är en flexibel arbetsplats. Vi vill att du ska ha möjlighet att utvecklas inom områden som intresserar dig och att du ska tycka att ditt jobb är roligt!

Kontakt

Maila CV och personligt brev till jobba@kemakta.se. Vi kommer att kalla till intervjuer fortlöpande. I Coronatider ses vi på Skype/Teams eller väljer en promenad/lunch i utomhusmiljö. Se mer information på www.kemakta.se eller kontakta Gabriella Fanger 08-617 67 68.

Om Kemakta

Kemakta är ett personalägt miljökonsultbolag som specialiserat sig på riskbedömningar och åtgärdslösningar för föroreningar i vår miljö. Våra tjänster fokuserar på förorenade områden och vattenskydd samt omhändertagande av radioaktivt avfall och annat material som ska friklassas, återvinnas eller deponeras. Kemaktas drygt 20 medarbetare är civilingenjörer och doktorer i kemiteknik eller miljö- och vattenteknik, hydrogeologer, biologer samt miljövetare. Vi har vårt kontor i Stockholm och utför uppdrag över hela landet, med en tonvikt på Stockholm och Mälardalen. Se mer på www.kemakta.se.