AFRY söker erfaren miljökonsult inom förorenade områden till Stockholm

posted in: Lediga Jobb

Om jobbet

AFRY växer och söker dig som vill vara en del av vår framgångssaga. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.

Vi erbjuder våra kunder den kompetens som behövs för att uppfylla sina miljömål på alla verksamhetsnivåer. Tillsammans levererar vi hållbara lösningar som uppfyller stränga miljöstandarder, och backar upp detta med fördjupade kunskaper om lokala förhållanden.

Inom sektionen Förorenade områden arbetar vi både med mark och byggnad. Inom Mark genomförs bland annat miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar samt åtgärdsutredningar och -värderingar. Inom Byggnad erbjuder vi miljöinventeringar, avfallsplaner, inomhusmiljöutredningar, Due Diligence, byggnadscertifiering och miljöstyrning i samband med byggprojekt samt miljökontroll i samband med bygg-, rivnings- eller saneringsentreprenad.

Huvudfokus i den dagliga verksamheten är projekt- och fältarbeten samt löpande kontakt med kunder och tillsynsmyndigheter. Våra kunder finns såväl inom privat som kommunal och statlig sektor och vi har bland annat ett antal större ramavtal som ligger i botten av vår verksamhet. Våra projekt varierar i storleksordning och vi hjälper våra kunder med alltifrån översiktliga miljötekniska markundersökningar till större specialiserade riskbedömningar och studier eller kontinuerligt miljöstöd i infrastrukturprojekt.

Du kommer till en öppen, social och prestigelös miljö med en bra blandning från junior- till senior specialiserad kompetens. För dig som vill utvecklas i din seniora roll som miljökonsult kan vi erbjuda både varierande uppdrag och kompetenta, kunniga kolleger att utvecklas tillsammans med. Beroende på dina erfarenheter och kompetenser anpassar vi tjänsten för att nå våra gemensamma mål.

Vem är du?

På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om de medarbetare vi söker. Du ser möjligheter, är nyfiken och vill tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten. Du har lätt för att knyta kontakter och är mån om relationer samt drivs av att hitta nya affärsmöjligheter.

Vi söker nu dig som har gedigen, relevant arbetslivserfarenhet inom förorenad mark. Du har erfarenhet av att framgångsrikt arbeta som uppdragsledare i större projekt inom förorenade områden, till exempel med utredningar, riskbedömningar samt åtgärder. Du är strukturerad, tycker om att leda projekt från start till mål och drivs av att skapa nytta för kunden. Du är civilingenjör, miljövetare, geovetare eller har liknande bakgrund.

B-körkort är ett krav och placeringsort för tjänsten är Stockholm. Du behärskar svenska och engelska väl.

Vi erbjuder

Brinner du för teknisk utveckling? Motiveras du av att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? AFRY kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Helene Spets
072-451 04 57
helene.spets@afry.com

Ansök senast 2020-08-02. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningdag. Läs hela annonsen och ansök här