Vill du bli nästa koordinator för Renare Mark?

posted in: Artiklar, Lediga Jobb

Nu letar vi efter Nätverkets nästa koordinator. Vill du få chansen att vara med och utveckla Renare Mark och tillsammans med kompetenta och trevliga branschkollegor anordna seminarier och konferenser? Tycker du precis som vi, att nätverkande är både fantastiskt roligt och viktigt för utvecklingen av branschen? Är du dessutom en fena på att organisera? Ja, då kan du vara den person som Nätverket söker!

Som koordinator för nätverket är du den drivande kraften för att genomföra de beslut som fattas av styrelsen. Du blir delaktig i nätverkets planering och håller tillsammans med en tillsatt arrangörsgrupp i de fyra nationella seminarierna som arrangeras per år. Tillsammans med en vårmöteskoordinator är du med och planerar och arrangerar Vårmötet som är Nätverkets största evenemang som i år redan har lockat mer än 500 deltagare. Du har kontakten med medlemmar dels via mail, telefonsamtal och via nätverkets sociala medier såsom Facebook och LinkedIn.

Engagemanget som koordinator pågår max 3 år med 1 års förlängning åt gången. Uppdraget omfattar ca 15 timmar i veckan, arvodet är i dagsläget 700 kronor/timmen. Uppdraget påbörjas under hösten 2020 genom att den kommande och den nuvarande koordinatorn går dubbelt fram till årsskiftet.

För mer information kontakta Johanna Svederud som är ordförande för Nätverket Renare Mark på: johanna.svederud@liljemark.net eller nuvarande koordinator hanna@enviromiljoteknik.se. Ansökan ska skickas in senast den 17 april 2020 till Johanna Svederud på: johanna.svederud@liljemark.net.