Swerock söker expert på förorenad mark

posted in: Lediga Jobb

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Expert på förorenad mark

Swerock Recycling expanderar och behöver dig som är

Expert på förorenad mark

Med din specialistkompetens och erfarenhet erbjuder vi kunderna effektiva lösningar för att omhänderta förorenade massor. Du får ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig!

Om tjänsten

Hos oss på Swerock Recycling arbetar du tillsammans med övriga organisationen för att sälja in våra tjänster till kunder inom framförallt bygg- och anläggningsbranschen. Genom din kunskap och erfarenhet avseende förorenad mark, marksanering, materialegenskaper, behandlingsmetoder och relevant miljölagstiftning kan vi säkerställa att kunden får bästa lösningen, utifrån sina specifika förutsättningar, med avseende på miljö och ekonomi.

Organisatoriskt rapporterar du till vår arbetschef inom Insamling och Återvinning och du bistår även våra platschefer med din kompetens i deras relationer med kunderna. Du har en aktiv roll i utveckling av vårt produkt- och tjänsteutbud, där vårt mål är att vara ledande aktör när det gäller cirkulära materialslag inom bygg- och anläggningsbranschen.

Region Mellersta sträcker sig från Dalarna i norr till Linköping i söder vilket gör att arbetet innebär en del resor.

Vem är du?                   

Som person behöver du ha lätt för att skapa goda relationer med människor, skapa förtroende för dig i din roll samt ha en förmåga att lyssna till vad kunden behöver. Du behöver även vara analytisk i ditt sätt att tänka och i framtagande av bästa lösningen på kundernas problem. Att vara uthållig är också viktigt då kundprojekt, från anbud till färdigställande, kan ta tid.

Förutom att du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning (eller motsvarande arbetslivserfarenhet) så ser vi gärna att du har erfarenhet av entreprenadverksamhet så som t ex marksaneringsprojekt. Att vara väl insatt i klassificering av massor och ha förmåga att kommunicera detta, och förslag på lösningar, på ett enkelt och tydligt sätt till olika intressenter är en viktig del av ditt uppdrag.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 9/2 2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Pettersson Arbetschef på tel: 073-384 71 53.

Har du frågor generella frågor om Swerock alternativt svårigheter att söka tjänsten via vårt rekryteringssystem så är du välkommen att kontakta Eva Bergman HR Partner på tel: 073- 384 80 61.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Läs mer och ansök här!