Bolidenområdet söker Miljöchef!

posted in: Lediga Jobb

Har du ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor och är intresserad av möjligheten att arbeta långsiktigt med miljöförbättringar i en spännande bransch? Då har vi jobbet för dig! Till Bolidenområdet söker vi en miljöchef med ”ingenting är omöjligt” attityd och en stark vilja att påverka.

Som miljöchef ansvarar du för att leda vår miljöavdelning och tillsammans med ditt team utveckla områdets miljöarbete och stödja linjeorganisationen. I ditt ansvar ingår att driva tillståndsprocesser och en viktig del av arbetet är dialog och relation med myndigheter samt andra intressenter. Du har också ansvar för områdets efterbehandlingar och att samordna vårt miljöarbete med Bolidens affärsområde gruvor och koncernen. I rollen ingår såväl att stödja och kontrollera samt utveckla och samordna miljöarbete. Tjänsten är direkt underställd områdeschefen och du ingår i Bolidenområdets ledningsgrupp. Du förväntas aktivt och engagerat delta i områdets övergripande ledningsfrågor och ta ett gemensamt ansvar för det strategiska arbete som åligger områdets ledningsgrupp.

Sista ansökningsdag 2020-02-03

Läs hela annonsen här!