Viken miljökonsult söker konsult inom förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Viken miljökonsult AB är ett nystartat bolag med kontor i Stockholm och Härnösand med inriktning mot miljö och förorenade områden. Vi arbetar för närvarande med flera stora exploateringsprojekt i Stockholm.

Nu söker vi en nyexaminerad eller någon med några års erfarenhet som medarbetare till vårt Stockholmskontor. Erfarenhet från miljötekniska markundersökningar, projektering och efterbehandling av förorenade områden och/eller masshantering av förorenade massor är meriterande. Vi söker dig som är intresserad av att kombinera arbete i fält med kontorsarbete och med drivkraft för att vara med och bygga upp och forma en verksamhet tillsammans med erfarna konsulter. Vi tror att du har 0–5 års arbetserfarenhet från förorenade områden och en högskoleutbildning inriktad mot området.

B-körkort är ett krav då det kommer behövas i tjänsten. Du har även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Sista ansökningsdag är 2020-01-20 men skicka gärna in din ansökan tidigare. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Ansökan mejlas till: ekonomi@vikenmiljo.se. Kontakta Tobias Sjöstrand 070-564 98 38 eller Joakim Andersson 070-652 64 45 för frågor.