Länsstyrelsen Skåne söker handläggare för arbete med tillsyn av förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Länsstyrelsen Skåne förstärker sin efterbehandlingsgrupp och vi söker därför handläggare för arbete med förorenade områden. Arbetet består i huvudsak av tillsyn enligt 10 kap. miljöbalken, tillsynsvägledning till våra kommuner samt strategiska efterbehandlingsfrågor.

Efterbehandlingsgruppen ingår i Enheten för förorenade områden och avfallstransporter på Länsstyrelsens Miljöavdelning. De aktuella tjänsterna är placerade på vårt kontor i Malmö. Länsstyrelsen har ett övergripande ansvar för efterbehandlingsfrågorna i länet och det finns därför möjlighet att, utöver att jobba med tillsyn, engagera sig i strategiska efterbehandlingsfrågor på både regional och nationell nivå och möjlighet att delta i och driva utredningar och projekt kopplat till förorenade områden. Här finns med andra ord både myndighetsuppgifter och strategiskt utvecklingsarbete, spännande arbetsuppgifter för dig som vill vara med och påverka vår miljö.

Sista ansökningsdag är den 8 december 2019.

Du hittar hela annonserna HÄR