Ängelholms kommun söker Miljöinspektör inom förorenade områden

posted in: Lediga Jobb

Vill du bli miljöenhetens expert inom förorenade områden och efterbehandling? Vi söker dig som har kompetens och erfarenhet inom områdena förorenad mark, efterbehandling och masshantering. Det är en fördel om du har arbetat som miljökonsult inom markföroreningsområdet eftersom du i din roll som handläggare kommer att granska utredningar och riskbedömningar. Du kommer även att ingå i Miljöenhetens plangrupp för att ge input på kända historiska föroreningar i arbetet med detaljplaner.

Har du även erfarenhet av att arbeta med tillsyn inom miljöskyddsområdet och med myndighetsutövning inom miljöbalken, särskilt 10 kapitlet, är det meriterande. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där flera arbetar inom området förorenad mark.

Sista ansökningsdag 2019-11-09

Läs hela annonsen här!