Liljemark Consulting söker Senior miljökonsult förorenade områden – Stockholm

posted in: jobbarkiv

Vi söker nu en eller flera seniora konsulter eller specialister inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden till exempel som senior konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet.

Din roll i våra uppdrag kan vara både att vara uppdragsledare för större komplexa utredningar eller att medverka som specialist i uppdrag. För att axla rollen som senior konsult hos oss tror vi att du har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Läs mer om tjänsten och Liljemark Consulting här