Liljemark Consulting söker Miljökonsult förorenade områden – Stockholm

posted in: jobbarkiv

Vi söker nu flera konsulter inom förorenade områden till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig med erfarenhet av utredning och åtgärder av förorenade områden, till exempel som konsult, entreprenör, beställare eller från miljömyndighet. Dessutom har du minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet.

I arbetet som miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Läs mer om tjänsten och Liljemark Consulting här