Liljemark Consulting söker Junior konsult förorenade områden – Göteborg

posted in: jobbarkiv

Vi söker nu en engagerad, nyfiken och noggrann junior miljökonsult för att komplettera vårt erfarna gäng i Göteborg. I grunden har du en relevant högskoleutbildning som civilingenjör, miljövetare eller motsvarande. Har du dessutom minst ett års erfarenhet av miljöprovtagning i förorenade områden eller utredning av förorenade områden är det meriterande.

I arbetet som junior miljökonsult hos oss arbetar du för våra uppdragsgivare med undersökningar och utredningar av förorenade områden. Arbetsuppgifterna omfattar exempelvis miljöprovtagningar, miljötekniska markundersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar och miljökontroll vid saneringar. I rollen som junior konsult arbetar du tillsammans med våra seniora konsulter. Vart efter du utvecklas får du ta större ansvar för olika delar av våra uppdrag.

Om Liljemark Consulting

Liljemark Consulting är ett växande konsultföretag med gedigen erfarenhet inom miljö och hållbarhet, med spetskompetens inom förorenade områden. Företaget startades 2011 och vi har sedan dess etablerat oss som en erkänd aktör i branschen. Våra uppdragsgivare finns inom såväl privata som offentliga sektorn, exempelvis industri, bygg- och fastighetsbolag, kommuner och myndigheter.

Vår strävan är att vår kultur ska genomsyras av arbetsglädje, delaktighet, nyfikenhet och engagemang. Hos oss har alla en viktig del i att utveckla företaget. Nu söker vi dig som vill vara med när vi tar nästa steg i vår utveckling.

Läs mer om tjänsten och Liljemark Consulting här