RGS Nordic söker Maskinförare av hjullastare till CBI-krossteam

posted in: Lediga Jobb

Är du maskinförare med erfarenhet av produktionsverksamhet och vill vara en del av ett företag med snabb utveckling och en passion för miljön? Trivs du i en dynamisk vardag och kan se dig själv som en del av en nordisk organisation? Då har vi ett spännande jobb för dig hos RGS Nordic, som är en av Nordens största miljöföretag.

 

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en fantastisk positiv utveckling och som en del av vår fortsatta tillväxt söker vi nu en maskinoperatör till vårt mobila krossteam.

 

Tjänsten

Som maskinförare av hjullastare på det mobila krossteam är du en del i den dagliga produktionen genom att serva runt krossen. Du genomför framskjutning av material till grävmaskin som matar krossen, bär undan bakom krossen samt hjälper till med underhåll och service på maskinerna vid dagens slut och vid servicestopp. Du kommer också ha ett stort samarbete med din kollega som kör grävmaskinen att planera och optimera produktionen. Likaså samarbetar du med teamet som hanterar administration och kunder för att rapportera och planera.

 

Våra uppdrag innebär att du arbetar ambulerande och har ingen fast arbetsort. Arbetet innebär också att du arbetar borta och sover på hotell mellan måndag till torsdag med ledig fredag. Då du arbetar in dina lediga fredagar, kräver arbetet långa arbetsdagar med ett ganska högt tempo. Dina sociala egenskaper och ett sinne för teamwork och produktivitet kommer vara av stor betydelse då du arbetar mycket tätt med din teamkollega.

 

Ledorden för våra maskinförare är samarbete, teamorientering och flexibilitet, alla med ett systematiskt förhållningssätt till uppgifterna och du kommer att uppleva ett nära samarbete med kollegor i teamet. På RGS Nordic är arbetsgången avslappnad och du kommer uppleva ett stort medarbetarengagemang där du blir en del i en spännande utveckling som RGS Nordic genomgår. Du kan läsa mer om RGS Nordic på www.rgsnordic.com

Din profil

Du trivs i en arbetsledande roll och förstår vikten av att kunna kommunicera för att lösa en utmaning på bästa möjliga sätt, men du förstår också hur du arbetar självständigt och du kan behålla översikten samtidigt som du bibehåller kvaliteten, även i pressade situationer. Du förväntas också kunna ta egna initiativ inom givna ramar och ansvarsområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med produktion av sönderdelning/bearbetning genom krossning/flisning. Erfarenhet av underhåll och reparation är meriterande.

 

Du är flexibel, lösningsorienterad och trivs i en dynamisk vardag där våra kunder hjälper till att sätta agendan och du har stor förståelse och kunskap att ta dig fram systematiskt till en uppgift likaså ser du möjligheter att lösa större uppgifter i ett team. Du är bekväm att leda och samarbeta med andra. Vi vill att du prioriterar nöjda kunder, kvalitet och långsiktighet. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, ödmjuk och engagerad lagspelare. Av naturen är du flexibel, engagerad och välorganiserad. Det är viktigt att du kan vara lugn, överblick och fokusera på den uppgift du står inför att lösa.

 

Krav
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift. Goda datakunskaper och B-körkort. Förarbevis för Hjullastare är ett krav. (gärna grävmaskin också)

 

Vi erbjuder

En spännande position med goda arbetsförhållanden i ett ambitiöst och snabbt utvecklande företag, där du blir en del av en miljö med entreprenörskap och där det alltid finns plats för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta kollegor i ett väl fungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där både humor och samspel är en viktig del av vardagen.

Läs mer och ansök här!