Structor Norr söker erfaren miljökonsult inom förorenade områden och hydrogeologi

posted in: jobbarkiv

MÖJLIGHETER
Hos oss har du möjlighet att utvecklas och samarbeta i en tight grupp inom en platt organisation. Vi är ett specialistbolag med korta beslutsvägar som arbetar inom hela samhällsbyggnadssektorn med uppdrag från tidiga utredningar och projektering till stöd i genomförandeskedet. Vi har också ett nära samarbete med andra teknikområden inom Structorgruppen.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har en avslutad högskoleutbildning inom miljö, geologi, samhällsbyggnad eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av utredningar och åtgärder av förorenade områden. Kunskap inom GIS är värdefullt. Vi tänker att du som person är flexibel och kan anpassa dig utifrån omständigheter samt visa på engagemang i ditt arbete. Andra egenskaper vi värdesätter är affärsmässighet för att driva verksamheten framåt mot gemensamma mål. Du har tidigare erfarenhet av arbete som konsult och känner till arbetsmetoder m.m. Arbetet innebär en hel del jobb i fält varför du bör gilla detta.

VÅRT ERBJUDANDE
Hos oss på Structor kan du påverka din vardag och arbetsplats redan från första dagen och snabbt bli en i gruppen. Vår verksamhet präglas av nytänkande och hög kompetens med kundens bästa i fokus. Vi är en grupp engagerade medarbetare som drivs av att hela tiden utveckla oss. Det gör vi bland annat genom ett nära samarbete mellan erfarna och mindre erfarna medarbetare i alla våra uppdrag. Kontinuerliga utbildningsinsatser är också prioriterat hos oss, men viktigast av allt är att känna arbetsglädje. Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi arbetar aktivt för att skapa en sammansvetsad grupp genom olika gemensamma aktiviteter. Vår verksamhet präglas av nytänkande, engagerade medarbetare och inte minst av att ha roligt ihop. Vi är ett företag som värderar engagemang, utveckling och delaktighet.och vi söker dig som vill vara med att utveckla oss till det ledande företaget i regionen.

Läs mer och ansök här!