Structor Öst söker junior Miljökonsult till Linköping med fokus på förorenad mark

posted in: jobbarkiv

MÖJLIGHETER
Vi är ett teknikkonsultbolag som arbetar i miljöprojekt och vill bidra till ett mer hållbart samhälle. Vi jobbar som projektledare, experter och handläggare och utför fältarbeten gällande förorenad jord/byggnader/vatten/sediment.
Ett typiskt projekt börjar med att vi undersöker föroreningssituationen, tar fram lösningar på eventuella problem, söker tillstånd, projekterar samt medverkar i åtgärderna. Andra uppdrag kan handla om rådgivning gällande miljöbalken, miljörisker, konsekvensbedömningar, ansvarsfrågor, åtgärderstekniker m.m. Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar – du får en central och utvecklande roll.

DIN PROFIL
Du bör vara miljöintresserad, nyfiken och tycka om att lära nytt. Du har tre års eftergymnasial utbildning eller motsvarande samt minst ett års yrkeserfarenhet av fältarbete gällande förorenad mark. Har du gått SGF:s utbildning för miljötekniska undersökningar och/eller certifierad provtagning i mark är det en merit, liksom kunskap i GIS och CAD.

Du kommer att jobba med undersökningar av förorenad mark och miljökontroller vid saneringar. Det omfattar provtagning, fältmätningar, fältprotokoll, rapporter, kontrollprogram m.m. I första hand söker vi till vårt Linköpings-kontor, med verksamhet i Östergötland, Småland, Blekinge och Öland.

Välkommen att vara med att utveckla regionen tillsammans med oss på Structor Miljö Öst.

Läs mer och ansök här!