Länsstyrelsen Skåne söker erfarna handläggare för arbete med tillsyn av förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Länsstyrelsen Skåne förstärker sin efterbehandlingsgrupp och vi söker därför ett par handläggare för arbete med tillsyn av förorenade områden. Arbetet består i huvudsak av ebh-tillsyn enligt 10 kap. miljöbalken, tillsynsvägledning till våra kommuner samt strategiska efterbehandlingsfrågor.

Efterbehandlingsgruppen ingår i Enheten för förorenade områden och avfallstransporter på Länsstyrelsens Miljöavdelning. De aktuella tjänsterna är placerade på vårt kontor i Malmö. Länsstyrelsen har ett övergripande ansvar för efterbehandlingsfrågorna i länet och det finns därför goda chanser att engagera sig i strategiska ebh-frågor på både regional och nationell nivå och möjlighet att delta i och driva utredningar och projekt kopplat till ebh-arbetet. Här finns med andra ord både myndighetsuppgifter och strategiskt utvecklingsarbete, spännande arbetsuppgifter för dig som vill vara med och påverka vår miljö.

Sista ansökningsdag är den 4 juni 2019.

Du hittar hela annonsen HÄR