Länsstyrelsen i Skåne söker Miljöhandläggare för arbetet med förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Länsstyrelsen förstärker nu sin grupp som arbetar med förorenade områden och söker därför minst en miljöhandläggare med kompetens inom förorenade områden till enheten för förorenade områden och avfallstransporter på miljöavdelningen. Din arbetsplats blir på vårt kontor i Malmö. Anställningarna är tidsbegränsad till 2019-12-31, men med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som miljöhandläggare i EBH-gruppen består arbetet av en rad olika frågor kopplade till förorenade områden. I tjänsten ingår bland annat att, i samverkan med övriga ebh-handläggare, uppdatera och svara på frågor om Länsstyrelsen databas över förorenade områden (EBH-stödet). Beroende på erfarenhet och intresse kan det även vara aktuellt att driva projekt inom ebh-området och att arbeta med tillsynsärenden enligt 10 kap. miljöbalken.

Som medarbetare hos oss har du tre roller: arbetstagare, kollega och verksamhetsutövare. I rollen som arbetstagare representerar du myndigheten, tillsammans med dina kollegor bidrar du till det samlade resultatet och som verksamhetsutövare skapar du samhällsnytta utifrån kompetens inom ditt sakområde.

Sista ansökningdag är190604

Läs mer och ansök Här