Niras söker Teamledare till affärsområde Miljö

posted in: jobbarkiv

Är du affärsdriven, strukturerad, praktisk och utåtriktad miljökonsult med minst tre års erfarenhet? Du har även ett tydligt medarbetarfokus och vill inspirera och utveckla andra. Då är du rätt person som Teamledare på NIRAS.

NIRAS Miljö expanderar och söker Teamledare till våra nyetablerade kontor i Göteborg och Uppsala samt till vårt befintliga kontor i Linköping.

Som Teamledare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
•Personalansvar för en grupp om 4-10 miljökonsulter
•Fördela resurser till projekt, anbudsarbete och interna teknikutvecklingsprojekt i nära samarbete med övriga Teamledare
•Rekrytering och affärsutvecklingFör oss är det viktigt att vi som jobbar här mår bra och att vi kan skapa en balans mellan arbete, familj och fritid. Vi tror starkt på långsiktighet både ur ett socialt och ekologiskt perspektiv.

Övrig tid förläggs till arbete i projekt.

Om NIRAS

NIRAS är en skandinavisk konsultorganisation med 2 500 medarbetare och kontor i 29 länder. Vi har samlat alla professionella tjänster kopplade till samhällsbyggnad under ett tak såsom byggprojektledning, miljö, hyresgästrådgivning och lokalförsörjning, arkitektur, energi, fastighet och service, infrastruktur, processindustri, handelsanalys samt utvecklingssamarbete. I Sverige är vi drygt 200 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping och Norrköping.

Inom NIRAS samarbetar vi på tvärs över både kompetens- och landgränser, vilket gör att NIRAS ligger långt framme inom många områden. I synnerhet gäller detta föroreningsproblematik i mark, grundvatten och sediment kopplat till PFAS, klorerade lösningsmedel och oljeföroreningar. På NIRAS ser vi hållbarhet som en naturlig del av det dagliga arbetet. FN:s 17 hållbarhetsmål är integrerade i vår affärsstrategi och vi arbetar aktivt för att skapa hållbara lösningar för våra kunder.

Läs mer och ansök här!