Golder söker Miljökonsult förorenade områden

posted in: jobbarkiv

Är du geolog, hydrolog eller ingenjör med intresse för miljö och samhällsutveckling?

Golder söker en miljökonsult, med placering på vårt Göteborgskontor, som vill arbeta med miljö med fokus på förorenad mark.

Golder är ett globalt medarbetarägt konsultföretag inom miljö- och geoteknik. Vi arbetar med projekt inom infrastruktur, tillverkande- och gruvindustri och vill vara det mest framstående globala företaget inom vår bransch. Vi har gjort oss kända för vår expertis och våra innovativa och hållbara lösningar och vi strävar efter att bistå projekt och beställare från tidigt skede med utredningar och planering till att agera som tekniskt stöd i projektens senare delar. Det går bra för oss och vi har mycket att göra – därför behöver vi stärka vårt Göteborgskontor med ytterligare en kompetent medarbetare, med några års erfarenhet, som vill utvecklas främst inom området förorenad mark.

Om rollen
Beroende på erfarenhet kommer du ha en viktig roll i våra pågående och framtida projekt som har stor spridning i både storlek, geografiskt område och inriktning. Du kommer få arbeta och utvecklas inom flera olika teknikområden och du har själv möjlighet att påverka arbetets innehåll utifrån dina intressen och din tidigare erfarenhet. Vi erbjuder en självständig arbetsroll där du förväntas ta mycket eget ansvar men blir samtidigt en del av vårt kompetenta team där samarbete och tekniskt såväl som socialt utbyte står högt på agendan. Personlig utveckling och laganda är viktigt för oss och du kommer att få arbeta tillsammans med kollegor från olika kontor och teknikavdelningar.

Praktiskt kommer du bland annat att få arbeta med:
• Förorenad mark – Undersökningar, riskbedömningar, åtgärdsutredningar samt praktiskt genomförande inklusive projektering och upphandling av entreprenader.

• Föroreningstransport i yt- och grundvatten – I anslutning till förorenade områden eller projektering av grundvattenpåverkande saneringar.

• Infrastruktur – Inom alla projektens olika skeden från förundersökningar till tillstånd och projektering samt miljöstöd till entreprenörer.

Om dig

• Du är civilingenjör eller har en akademisk examen inom naturvetenskap samt ett starkt intresse för miljö, samhällsutveckling och arbetet med förorenad mark.

• Du har 3-5 års erfarenhet av arbete med förorenade områden. 

• Som person är du analytisk, driven och självgående men motiveras samtidigt av samarbete och att arbeta mot gemensamma mål.

• Du ska ha lust att ständigt utvecklas och ha ett aktivt kunskapsutbyte med dina kollegor.

• Du tycker om att ha många sociala kontakter både inom företaget och mot kund.

• Då arbetet sker såväl lokalt som i internationell miljö måste du kunna formulera dig väl på svenska och engelska, i både tal och skrift.

• Körkort B är ett krav.

Läs mer och ansök här!